Hrad Kašperk
Foto: autorka

Hrad Kašperk

6. 3. 2019
cestování
Hodnocení:
(5.1 b. / 14 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jitka Mošovská
Trochu z historie. V Kašperských Horách také zakotvila rodina Karla Klostermanna. Jeho otec zde byl praktickým lékařem a starostou okrsku.
Anna Čípová
Děkuji za přiblížení míst, kde jsem nebyla a možná nikdy nebudu.
Alena Vávrová
Moc hezky jsi mi, Jitko, připomněla moji návštěvu Kašperských Hor před lety. Po náměstíčku jsem chodila a fotila. Na hrad jsme nelezli, byl zrovna, nebo ještě? zavřený. Puťák s kamarádkou Pošumavím je nezapomenutelný....
Libor Farský
Jsem dominantou hradu přímo nadšený!
Jana Hošková
Hezký článek ! Kašperské hory mi jako název znějí krásně zvukomalebně a díky tomuto článku se mi vybavila vzpomínka, jak se s našimi malými dětmi v zimě ve sněhu plahočíme nahoru na hrad. Klouzali jsme a padali a když už jsme byli pod hradbami, najednou nahoře hluboký štěkot pořádného vlčáka ! Jen jsem doufala, že se nepustí za námi - nazpátek jsme letěli s dětmi v náručí, a tak jsme ten hrad nakonec ani neviděli ! Takže jsem si moc ráda prohlédla vaše fotky ! :-))
Hana Rypáčková
Krásné počasí a tak se trocha bloudění vyplatilo....V zimě jsem tam nikdy nevylezla...Jsi dobrá...
Soňa Prachfeldová
Kašperské Hory jsou krásné a vůbec celé okolí. Hrad není daleko od města , kde je nádherné Šumavské muzeum. Když v tv dávali policie Modrava ,často ukazovali Kašperské náměstíčko. Je to nádherná krajina.
Jitka Hašková
Hezký výlet. Tam jsem ještě nebyla a ráda bych se tam podívala.
Jana Šenbergerová
Kašperské hory a hrad Kašperk znám jen z doslechu. Další pěkné místo, které jsem "viděla" díky íčku a vašim fotografiím k článku.
Danka Rotyková
Minulý týden jsem se s mojí maminkou o tomto krásném místě bavila (její spolužačka ovdověla, a proto tam nějaký týden pobyla u své dcery). Četla jsem jí všechny možné informace a maminka litovala, že tam nikdy nebyla. A hned mi nakázala, že se tam alespoň já musím podívat. Tak to jsem jí ráda slíbila, určitě to mám v plánu. Ty fotky jsou moc hezké. DÍKY ...

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%