Pták roku 2019
Ilustrační foto: pixabay.com

Pták roku 2019

7. 3. 2019
Můj příběh
Hodnocení:
(4.6 b. / 8 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Lenka Hudečková
Zuzko, díky moc, jsem ráda :-)
Zuzana Pivcová
Leni, my jsme napřed opravdu trochu váhali, ale pak jsme si řekli, že je škoda každého hezkého článku, který se nevydá. Něco nového, co ještě nebylo v těch předchozích, tam určitě je. :-D
Lenka Hudečková
Děkuji všem za reakce. Elen, článek jsem zadávala o víkendu, 2.3. a až pak jsem viděla, že už vyšel od redakce i od Tebe, ale nechala jsem to na redakci. Už jsem ani nevěřila, že vyjde.
Soňa Prachfeldová
Hrdlička je pro mě symbolem něhy, snad nevyhyne. Tolik zvířátek vyhynulo tím, jak se chováme k přírodě, tedy celosvětový byznys, to je hrůza.
Naděžda Špásová
Leni, hrdličky jsou krásné, už jsem o tom taky četla. :-)
Jana Šenbergerová
...hřivnáč. Další hrdlička se jen připletla.
Jana Šenbergerová
Navštívila jsem níže ubedené webové stránky. Početla jsem si, ale hlavně slyšela jak se liší zvuky, které vydávají hrdličky zahradní, divoké a holub hřivnáč hrdličky. Budu sledovat, ptáci se už hezky rozezpívali. Díky i za tento článek.
Jitka Hašková
Už jsme petici podepisovali, bylo to uvedeno v jednom z předchozích článků minulý týden.
Elena Valeriánová
Leni, tento článek už vyšel minulý týden jako redakční článek.
Zuzana Pivcová
Lenko, při přípravě článku na mě žádný obrázek z internetu, jak jsi uváděla, nevyskočil. Když teď vyšel a byl bez snímku, dala jsem narychlo náhradní. :-D

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%