Foto: autorka
Těšíme se na setkání v Ostravě
2. 3. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Danuše Onderková
10.3.2019 23:06
Promiň, nemyslela jsem to špatně, Majčine poděkování bylo hned na začátku a ani jsem si to neuvědomila. Musela jsem teď rolovat. jinak jsou zváni samozřejmě všichni, kteří chtějí přijet. Všechny rádi uvidíme.
Jitka Caklová
10.3.2019 21:08
Dano, nějak nechápu Tvoji reakci. Nebo je snad nějaký rozdíl mezi poděkováním Majky 2.3.2019 16:05 a mým? ;-)
Jitka Caklová
10.3.2019 07:33
Na nejdůležitější jsem zapomněla: DĚKUJI ZA POZVÁNÍ a jak jsem níže napsala, pokud to vyjde, ráda přijedu. JC
Jitka Caklová
9.3.2019 21:04
V Ostravě jsem nikdy nebyla. Pokud seženu odvoz večer z MB domů, protože druhý den ráno musím s Radkem k lékaři, ráda na setkání přijedu. Pokud nebude mít někdo "smůlu", jako cestou do Otrokovic, budu vlakem v Ostravě v 9:48.
Hana Práglová
9.3.2019 10:54
Takže Bobumín přijede skoro v plné sestavě. Ale trochu později,jak už psala Majka.
Květuše Pinkasová
9.3.2019 08:27
Těším se, přátelé … je to asi zvláštní ale Ostravu skoro neznám
Přátelé, moji, těším se na Ostravu a hlavně na Vás. My jsme do Ostravy s Pepou 10 let jezdili hlavně jen do Makra pro zboží - pracovali jsme spolu I v obchodě. Já ji vlastně ani neznám. Od prvního čtvrtku v důchodu jsem spíš projížděla přestupovala na nádražích po republice s oddílem turistů ... Také Pržno znám, Elenko ...
Danuše Onderková
8.3.2019 20:27
Hodné holky, budeme se těšit. Hanku budu čekat. Elen v kolik ráno dorazíš víš? Když tak písni do zpráv nebo sms.
Elena Valeriánová
8.3.2019 20:24
Já se do Ostravy těším, před rokem to bylo fajn. Jen budu muset odejít odpoledne dřív, hodinu ještě nevím, budu hlídací. Přijedu z Pržna.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA