Foto: autorka
Těšíme se na setkání v Ostravě
2. 3. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Polednová
8.3.2019 17:14
Děvčátka ostravská, přijela bych na setkání z Prahy, ale byla bych u vás už v 9.08h. Šlo by to, že by si mě někdo vyzvedl takhle brzo? Minule jsem nemohla, ale slíbila jsem, že příště pojedu.
Hana Práglová
6.3.2019 00:00
Nedá mi to,abych nereagovala- O setkání v Ostravě je opravdu "OBROVSKÝ ZÁJEM " Ale stále nenacházím důvod PROČ??? Vy ano???
Jaroslava Handlová
3.3.2019 17:54
Přeji všem pohodovou a veselou sešlost. Ať jsou všichni spokojení tak, jako jsem byla já při svém posledním pobytu v Bohumíně a Ostravě 18.-19. února. Zdravím severní Moravu!
Zuzana Pivcová
2.3.2019 20:03
18.-20. budu 3 dny ztracená. Ani Honza to ještě neví. :-D Váš sraz bude určitě moc fajn, tak foťte i pro ostatní.
Jarmila Komberec Jakubcová
2.3.2019 20:01
Kdybych neměla koupený lístek do divadla určitě bych do Ostravy přijela. Z Plzně to není problém - jezdí nám Pendolino tak to mám bez přestupu. V Ostravě jsem byla jen 3x v život a vždy jen služebně. Ubytováni jsme bývali v hotelu Palace, ale ten prý už nefunguje.Do |Ostravy jsme létali malý letadlem, které vlastnila plzeňská Škodovka a dokonce létalo z letiště v Líních.
Hana Rypáčková
2.3.2019 17:08
Vy severomoravané jedete... Už třetí v poslední době..Mějte se prima... To my na jihu Čech jsme asi jen dvě s Jitkou a Libor..Ještě někdo? Hanka ve Volyni...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA