www.pixabay.com
Školní premianti nemají vždy zajištěnou úspěšnou kariéru
20. 3. 2019Kdo ze školy nosí samé jedničky a památkou na vysokou mu je červený diplom, nemá i přes studijní úspěchy nalajnovanou stejně zářnou kariéru. Důležitější jsou jiné přednosti, například umění spolupráce s ostatními kolegy.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Faldynová
21.3.2019 22:55
Jsem ráda, že si školy mohou objednat programy pro děti o vztazích. Jmenují se Etické dílny. Moje dcera je jejich lektorkou a daří se jí zábavnou formou sdělovat důležité zásady vztahů. Souhlasím s tím, že umění vycházet s lidmi je důležitější, než spousta vědomostí. Když je mi někdo sympatický, ráda ho naučím, co neumí a třeba i něco odpustím. A naopak...
Věra Ježková
20.3.2019 12:31
Po celoživotní práci ve školství, především v oboru srovnávací pedagogika, si dovoluji uvést názor, že náš školský systém na memorování dat často postaven není. Určitě ne víc, než např. v jiných evropských zemích. Doporučuji nahlédnout do rámcových vzdělávacích programů. K tomu, aby člověk mohl znalosti uplatňovat, musí je nejdřív získat. EQ aj. jsou až sekundární.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA