FOTO: Petr Novák, Wikipedie
Jana Švandová: Jak si udržet dobrou mysl? Snažit se ráno probudit s úsměvem
1. 3. 2019Má hodně práce, ráda cestuje, sportuje, těší se z vnoučat. Herečku Janu Švandovou muži obdivují a ženy jí závidějí eleganci a krásu.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Jírová
3.3.2019 00:41
Paní Švandovou obdivuji, že si udržuje mladický vzhled i duši. Je to dobrá herečka, pamatuji si ji z českých filmů,.
Soňa Prachfeldová
2.3.2019 06:35
Paní Švandová je sympatická herečka, příjemného zjevu a není afektovaná.
Dagmar Bartušková
1.3.2019 19:55
Paní Švandovou mám jako herečku ráda. Ať v pohodě hraje dál. To, jak dobře vypadá, vděčí různým estetickým úpravám, kterými se, od mnoha jiných hereček vůbec netají.
Svatava Páleníková
1.3.2019 18:14
Přeji paní Švandové hodně zdraví a hezké role na divadle i ve filmu.
Naděžda Špásová
1.3.2019 18:05
S Janou Švandovou jsem kdysi pracovala a byla moc milá. Tenkrát jsme byly obě těhotné a třetí byla herečka Andrea Čundrlíková. Vypadá dobře.
Věra Halátová
1.3.2019 15:30
Jana Švandová je žena, tuším přes 70 let. Až našetřím, taky pojedu do Austrálie. Ženy jí něco závidí? A co, prosím? Krásu? Ta je dávno pryč. Peníze, když si ji vydělala, má je. Obdivovat kohokoliv, kdo se občas objeví v televizi, tuto neřest jsem neměla ani jako dítě, ani jako mladá žena a teď už vůbec ne. A, nepřijde vám to trapné, dávat někoho takového za příklad ostatním? Jak víte, že ostatní nemají dobrou mysl? No, když jsem ráno musela vstávat v pět hodin, tak jsem prostě úsměv na rtech neudržela.
Dana Puchalská
1.3.2019 11:48
Je to krásná žena. O tom není pochyb. A moc se mi líbí její účesy. Ať se daří dál paní Jano.
Jitka Hašková
1.3.2019 10:35
Nevím proč a co bych ji měla závidět. Já jí to přeji, zasloužila si to.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA