Kardiochirurg Jan Pirk: Pacient nemá jen srdce, ale i duši
Repro: Na hranici života a smrti/Jan Zátorský

Kardiochirurg Jan Pirk: Pacient nemá jen srdce, ale i duši

10. 3. 2019

Jan Pirk je ten typ lékaře, kterého by si u operace přál každý. Především když se jedná o tak náročné výkony, jako jsou operace spojené se srdcem. V 70 letech má profesor Pirk za sebou přes sedm tisíc operací a k tomu 270 úspěšných transplantací srdce.

rozhovor zdraví
Hodnocení:
(5 b. / 18 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
František Schmíd
Přečetli jsme jedním dechem,jedinečný odborník a zároveň skvělý člověk.
Jana Hošková
Velice zajímavý rozhovor. Kromě schopností pana doktora oceňuji velice i to, že přes všechny životní peripetie i lákadla v cizině se přesto vrátil domů a pomáhá našim lidem...
Eliška Murasová
Úžasný člověk, skvělý lékař !!
Soňa Prachfeldová
Skvělý lékař a dobrý člověk. Také mu přeji dlouhá dlouhá léta aktivního života.
Jana Šenbergerová
Přeji panu profesorovi, ať jeho srdce ještě dlouho bezchybně tluče a duši se v jeho společnosti dobře přebývá.
Helenka Vambleki
Obdivuhodný člověk!!!
Zdenka Soukupová
Pro mě je pan Pirk Pan Profesor. Přesto, co v životě dokázal, zůstává skromný .
Marie Doušová
Článek jsem přečetla a zanechal ve mě pocit krásného životního osudu pana Jana Pirka. Jako člověk i jako výborný lélař. Smekám.Dík.
Eva Krausová
Klaním se před lidmi co umí a přitom jsou skromní. Líbí se mi i jak umí vyprávět o životě.
Danka Rotyková
Není příjemnější chvíle, než setkání (a to v tomto případě i zprostředkované pěkným článkem) s takovou osobností, jako je pan profesor. Je úžasný, přeji mu dlouhé a pevné zdraví.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%