Jan Hnízdil: Vystoupil jsem z hlavního proudu
Repro: Na hranici života a smrti/Jan Zátorský

Jan Hnízdil: Vystoupil jsem z hlavního proudu

2. 3. 2019

Dvacet let strávil jako internista a rehabilitační doktor v bílém plášti a předepisoval pilulky. Pak zjistil, že přes veškerou snahu klasické medicíny se u mnohých pacientů léčebný efekt ne a ne dostavit.

rozhovor zdraví
Hodnocení:
(5 b. / 24 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jitka Caklová
To jsme takhle jednou byli s manželem na houbách a míjeli jsme se s jiným houbařem. Manžel mi špitnul do ucha, "to je doktor Hnízdil, náš skoro soused". Začala jsem číst jeho literaturu, sledovala rozhovory na You Tube a jeho myšlenky si natolik osvojila, že jsem podle nich začala žít. Je to úžasné, žít bez pilulek, bez bolesti a být nad věcí. Děkuji za výstižný rozhovor.
Jarmila Komberec Jakubcová
Názory pana Hnízdila jsou mi velmi blízké a ráda čtu jeho články. Také ráda čtu časopis Meduňka, musím si ho zítra koupit.
Zuzana Pivcová
Pana doktora Hnízdila už trochu znám díky jeho knížce Příběhy obyčejného uzdravení. A vzhledem k tomu, že čtu pravidelně časopis Meduňka, tak vím, že naštěstí už není dnes sám, který takhle pojímá medicínu. Zrovna dnes jsem četla o mladém lékaři MUDr. Janu Vojáčkovi a jeho funkční medicíně.
Jana Slavíková
Byla jsem před časem na jeho přednášce.
Danka Rotyková
Myšlenky pana doktora uznávám, vycházejí ze zdravého selského rozumu a hlavně pomáhají. Jen by takových kapacit mělo být více.
Marie Ženatová
Čtu velmi často zajímavé články pana doktora, které jsou mi velmi blízké. Ale po přečtení tohoto rozhovoru je pro mne svým životním stylem a způsobem léčení úplnou hvězdou...
Jana Šenbergerová
Moudrý člověk. Tady pěkně funguje věř a víra tvá tě uzdraví, a to v tom nejlepším slova smyslu. Vážím si lidí, kteří přemýšlejí, a když vidí, že něco nefunguje, hledají proč a jak to změnit. Tomu říkám doktor, žádný lékař, který na vás koukne přes rameno a pak už jenom zírá do počítače. Kéž by měl hodně následovatelů! Zatím moc takových neznám, ale věřím, že výsledky lidi přesvědčí. Etikoterapie má budoucnost.
Věra Ježková
Pan doktor je fajn. Četla jsem několik jeho knížek.
Soňa Prachfeldová
Doktor Hnízdil je mi sympatický svými názory, má pravdu , zdravý selský rozum chybí. Všem je o penězích ,jen ty reklamy na léky, ze všech stran masáže. Psychopati na hradě , v podhradí, boháči bez skrupulí, nic dobrého dalšímu vývoji spolecnosti neprinesou. Otáčí soukolím dějin bezohledně na ostatní.
Jaroslav Jiráček
První otázka, první odpověď a jsem nadšen! Říká přesně to jak se snažím (možná úspěšně, kdo posoudí?) žít. Díky

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%