Repro: Na hranici života a smrti/Jan Zátorský
Jan Hnízdil: Vystoupil jsem z hlavního proudu
2. 3. 2019Dvacet let strávil jako internista a rehabilitační doktor v bílém plášti a předepisoval pilulky. Pak zjistil, že přes veškerou snahu klasické medicíny se u mnohých pacientů léčebný efekt ne a ne dostavit.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Caklová
2.3.2019 22:45
To jsme takhle jednou byli s manželem na houbách a míjeli jsme se s jiným houbařem. Manžel mi špitnul do ucha, "to je doktor Hnízdil, náš skoro soused". Začala jsem číst jeho literaturu, sledovala rozhovory na You Tube a jeho myšlenky si natolik osvojila, že jsem podle nich začala žít. Je to úžasné, žít bez pilulek, bez bolesti a být nad věcí. Děkuji za výstižný rozhovor.
Jarmila Komberec Jakubcová
2.3.2019 19:49
Názory pana Hnízdila jsou mi velmi blízké a ráda čtu jeho články. Také ráda čtu časopis Meduňka, musím si ho zítra koupit.
Zuzana Pivcová
2.3.2019 18:56
Pana doktora Hnízdila už trochu znám díky jeho knížce Příběhy obyčejného uzdravení. A vzhledem k tomu, že čtu pravidelně časopis Meduňka, tak vím, že naštěstí už není dnes sám, který takhle pojímá medicínu. Zrovna dnes jsem četla o mladém lékaři MUDr. Janu Vojáčkovi a jeho funkční medicíně.
Danka Rotyková
2.3.2019 18:19
Myšlenky pana doktora uznávám, vycházejí ze zdravého selského rozumu a hlavně pomáhají. Jen by takových kapacit mělo být více.
Marie Ženatová
2.3.2019 17:10
Čtu velmi často zajímavé články pana doktora, které jsou mi velmi blízké. Ale po přečtení tohoto rozhovoru je pro mne svým životním stylem a způsobem léčení úplnou hvězdou...
Jana Šenbergerová
2.3.2019 16:57
Moudrý člověk. Tady pěkně funguje věř a víra tvá tě uzdraví, a to v tom nejlepším slova smyslu. Vážím si lidí, kteří přemýšlejí, a když vidí, že něco nefunguje, hledají proč a jak to změnit. Tomu říkám doktor, žádný lékař, který na vás koukne přes rameno a pak už jenom zírá do počítače. Kéž by měl hodně následovatelů! Zatím moc takových neznám, ale věřím, že výsledky lidi přesvědčí. Etikoterapie má budoucnost.
Soňa Prachfeldová
2.3.2019 14:37
Doktor Hnízdil je mi sympatický svými názory, má pravdu , zdravý selský rozum chybí. Všem je o penězích ,jen ty reklamy na léky, ze všech stran masáže. Psychopati na hradě , v podhradí, boháči bez skrupulí, nic dobrého dalšímu vývoji spolecnosti
neprinesou. Otáčí soukolím dějin bezohledně na ostatní.
Jaroslav Jiráček
2.3.2019 14:29
První otázka, první odpověď a jsem nadšen! Říká přesně to jak se snažím (možná úspěšně, kdo posoudí?) žít. Díky
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA