FOTO: autorka
Jak jsem učila děti naši hymnu
5. 3. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Hošková
5.3.2019 12:07
I tak je to dobrý !!! :-)) Já tuhle chtěla zazpívat dětem na dobrou noc Čechy krásné, Čechy mé (do měla být naše původní hymna, ale neprošla) a zmohla jsem se jen na dvě první věty, pak jsem tápala a musela jsem to jen odhučet...
Jana Hošková
5.3.2019 11:51
To je hezká vzpomínka, Zuzko ! A jestlipak si ji ještě pamatujete celou ? :-))
Zuzana Pivcová
5.3.2019 11:48
Jano, ono se to někomu může zdát trochu výstřední, ale je fakt, že i děti už mohou znát hymnu, tím spíš, že, pokud jsou hudebně nadané a zpívají čistě, se to naučí docela snadno. Já osobně mám vzpomínku, kterak můj dědeček se svým známým, oba dlouholetí sociální demokraté, sedí před domem na lavičce a já jim také v předškolním věku pro radost zpívám tehdy známou Píseň práce (Ó, zazni, písni vznešená...). :-D
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA