Foto: autorka
Fotoreportáž: Odpoledne na golfu
27. 2. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dagmar Bartušková
9.3.2019 19:32
Naďo, článek akorát, řekl vše, co měl. Fotky pěkné, vidím kus greenu, ale golfové hole nechám ještě pár dní odpočívat. Počkám, až slunce pěkně vykoukne.
Eva Mužíková
9.3.2019 19:04
No vida Nadičko, jen jsi si dovolila říci názor na článek a už máš u Tvých nové komentáře .Musíš se taky vyfotit u nějaké sochy s kloboukem na hlavě, aby jsi zaujala.
Eva Krausová
9.3.2019 16:32
Snímky mne zaujaly jen některé, ostatní mi přijdou, jakoby byly focené kdeko-li v republice, dost anonymní. -:(
Alena Vávrová
1.3.2019 12:17
Taky jsem vždy šťastná jak blecha, když se dostanu někam dál, než za humna a pofotím si. Přeju dobré světlo, Naďo.
Hana Rypáčková
28.2.2019 19:18
Eleno, bacha ať ti neztmavne úplně. Naďo, je hezké předjaří a brzy budou i barvičky...Pejskové asi šťastní...
Elena Valeriánová
27.2.2019 20:12
Přiznám se, že jsem si myslela, ze to budou fotky z golfového hřiště. Ale já vlastně nemohu vůbec žádné fotky hodnotit, na mém tabletu jsou fotky všechny tmavě až běda.
Soňa Prachfeldová
27.2.2019 19:42
Když venku svítí sluníčko, je dobré všeho nechat a ven spěchat . Do přírody, s pejsky, s fotákem. Dobře jsi Naděnko učinila :-)
Lenka Hudečková
27.2.2019 19:09
Nadi, krásné počasí, prima setkání, pejsci, co víc si člověk může přát? Díky za hezké povídání a pěkné fotky :-)
Eva Mužíková
27.2.2019 17:54
Obloha, pejsci, křoví a tráva.. tak to jsi se proběhla. Na Tvé fotky a články se vždy ráda podívám.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA