Ilustrační foto: pixabay.com
Dnešní noc
28. 2. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
28.2.2019 20:35
Olinko, já jsem s houserem marodila před lety celé tři měsíce. Neměla jsem ale takové bolesti jako Ty. Jsem moc ráda, že jsi na tom už trochu lépe, netušila jsem vůbec co Tě tolik trápí. Myslela jsem, že máš něco s kolenem. Drž se děvče.
Dana Kolářová
28.2.2019 20:24
Oli, ať se noční i denní časy vrátí co nejdříve do normálu ať si v Kořenově můžeme vyrazit na horskou túru. Držím pěsti. :-)
Dagmar Bartušková
28.2.2019 19:53
Olgo, hlavně už to s tou prací okolo baráku nepřeháněj - teď sázení kytek apod. Už ti není, lásko, ani třicet pět... Koukej být brzy fit, čeká nás ten vejlet do Kořenova. ;-)
Naděžda Špásová
28.2.2019 15:24
Olinko, ty jsi fakt hrdinka. Ischias je hodně bolestivý a ty máš ještě energii na vtipy. Hezky jsi to napsala, hlavně to noční toulání. Taky musím v noci aspoň jednou vstát a jít. Hlavně ať už se to zlepšuje, v Kořenově se tomu zasmějeme. Tak držím palce. :-)
Věra Ježková
28.2.2019 14:30
Olinko, jsi úžasná „bábinka“. Napsala jsi to krásně. Přeju ti, ať ti to zase brzy chodí, a těším se někdy na viděnou. :-)
Soňa Prachfeldová
28.2.2019 13:54
OLINKO, TY JSI TAK MOC HODNÁ , VZÁCNÁ , ŽE TO NEJDE ANI JINAK A VŠICHNI Z RODINY TĚ MAJÍ MOC RÁDI A UŽ TĚ DOSLOVA NOSÍ NA RUKOU.
ZLÁSKY. TAKÉ JSME TU MY , S NĚKTERÝMI SE VÍDÁŠ ČASTĚJI, S JINÝMI MÉNĚ A TY VÍŠ, ŽE TĚ MÁME MOC RÁDI , JSI NAŠE ÍČKAŘSKÉ STŘÍBRO ! AŤ JSI BRZY FIT A ŠETRI SE :-) :) :-)
Anna Potůčková
28.2.2019 11:50
Olinko, máš skvělou rodinu, když Ti tak pomáhají. Určitě bolest už ustupuje a budeš moci dělat to co máš ráda a chodit na vycházky! Napsala jsi moc hezký článek a přeji Ti, aby svítilo sluníčko a ty jsi byla zdravá jako rybička!
Dana Puchalská
28.2.2019 10:50
Olinko, co bych ti já mohla popřát, abych neokopírovala předchozí přání ode všech přede mnou? Držím palce a přeju Ti, abys byla už zase v pořádku. A mohla ven na sluníčko, co už tak krásně svítí a hřeje. :-) :-) :-)
Libuše Křapová
28.2.2019 10:00
Olinko, moc ti přeji, ať je to zlepšení trvalé a rychlé. Máš bezvadnou rodinu :-) Těším se, až se uvidíme v Praze i v Kořenově
Hana Nováková
28.2.2019 09:55
Hezký článek o stáří a bolestech, ale i radosti z těch, kteří pomáhají. Přeji hodně zdravíčka
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA