Líbí se jim staří muži. No a co?
Ilustrační foto: ingimage.com

Líbí se jim staří muži. No a co?

27. 2. 2019

Když žena naváže známost s výrazně starším mužem, říká se o ní: Zlatokopka. Kdyby neměl peníze a společenské postavení, tak by s ním nebyla. To je divné, co na něm má? Třeba měla problém s otcem a hledá ho v něm…

vztahy a sex
Hodnocení:
(5.1 b. / 15 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Olga Škopánová
Ukažte mi pár ve kterém mladá atraktivní žena se vdá za o mnoho staršího zedníka či řidiče nákladáku.
Soňa Prachfeldová
Starší , vzdělaný muž jistě imponuje více, než klackovitý mladík, to je zřejmé. Rozdíly se poznají po letech stárnutí a s tím by se měla ta mladší žena srovnat, i když to nebude pro ni lehké.
Eva Mužíková
Neznám osobně žádný takový manželský pár. Ale spíš bych se přikláněla k tomu, že nejde jen a jen o lásku.
Alena Tollarová
Proti gustu žádný dišputát!
Zuzana Pivcová
Chtělo by se říci víc, ale raději ne, jde to "do světa". Bylo to tak a postupně až zase úplně naopak. A mělo to všechny jiné důvody, jen ne peníze.
Dana Puchalská
Každá má přeci možnost se rozhodnout jak starý bude její manžel. Ano a co o hodně mladší manžel, to by byl zajímavý článek.
Karel Boháček
Jde spíše o zodpovědnost. Co matka s dětmi, když jim muž zemře ?
Jana Slavíková
Starší muž je dobrá životní zkušenost, když je nám pětadvacet :-) Partnerství i manželství je věcí jen těch dvou. Nikomu jinému do toho nic není.
Jana Šenbergerová
S tím souhlasím. Běda však, když je to naopak. :-)
Věra Ježková
Můj partner je také o dost starší než já, vdovec. Známe se přes 20 let, asi 15 jsme „pár“. Prožíváme spolu dobré i zlé. Nejsem zlatokopka ani vdávací. Jeho rodina mě přijala dobře, moje maminka taky. Na mladší jsem nikdy nebyla.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%