Ilustrační foto: ingimage.com
Líbí se jim staří muži. No a co?
27. 2. 2019
Když žena naváže známost s výrazně starším mužem, říká se o ní: Zlatokopka. Kdyby neměl peníze a společenské postavení, tak by s ním nebyla. To je divné, co na něm má? Třeba měla problém s otcem a hledá ho v něm…
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Olga Škopánová
28.2.2019 08:07
Ukažte mi pár ve kterém mladá atraktivní žena se vdá za o mnoho staršího zedníka či řidiče nákladáku.
Soňa Prachfeldová
27.2.2019 20:17
Starší , vzdělaný muž jistě imponuje více, než klackovitý mladík, to je zřejmé. Rozdíly se poznají po letech stárnutí a s tím by se měla ta mladší žena srovnat, i když to nebude pro ni lehké.
Eva Mužíková
27.2.2019 19:50
Neznám osobně žádný takový manželský pár. Ale spíš bych se přikláněla k tomu, že nejde jen a jen o lásku.
Zuzana Pivcová
27.2.2019 19:16
Chtělo by se říci víc, ale raději ne, jde to "do světa". Bylo to tak a postupně až zase úplně naopak. A mělo to všechny jiné důvody, jen ne peníze.
Dana Puchalská
27.2.2019 17:08
Každá má přeci možnost se rozhodnout jak starý bude její manžel. Ano a co o hodně mladší manžel, to by byl zajímavý článek.
Jana Slavíková
27.2.2019 16:01
Starší muž je dobrá životní zkušenost, když je nám pětadvacet :-) Partnerství i manželství je věcí jen těch dvou. Nikomu jinému do toho nic není.
Věra Ježková
27.2.2019 13:43
Můj partner je také o dost starší než já, vdovec. Známe se přes 20 let, asi 15 jsme „pár“. Prožíváme spolu dobré i zlé. Nejsem zlatokopka ani vdávací. Jeho rodina mě přijala dobře, moje maminka taky. Na mladší jsem nikdy nebyla.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA