Ilustrační foto: ingimage.com
Když zemře partner. Jak to přežít?
28. 2. 2019
Je to jedna z nejtěžších životních situací. Mnozí psychologové se kloní k názoru, že absolutně nejtěžší. Když po dlouholetém vztahu člověk ztratí životního partnera, po prvotním šoku a smutku se musí vypořádat ještě s jednou věcí. Nastane čas na změnu života. Jenže měnit život ve vyšším věku je těžké. Lidé často volí cesty, kterými si škodí.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Libuše Křapová
28.2.2019 11:30
Úplně nejhorší je, když vaše okolí ví nejlépe, jakým způsobem a do kdy smíte truchlit, a když to nepřijmete, tak vás ignorují.
Zuzana Pivcová
28.2.2019 11:12
Já jsem to zažila náhle v necelých 39 letech a nebyli jsme spolu tak dlouho. V první chvíli se člověk všemožně brání tu pravdu přijmout a dělá nesmysly. Jezdila jsem po práci skoro denně na hřbitov a doma se obklopila spoustou jeho fotek a jeho věci jsem nechávala ležet. Až pak mi jeden starší kamarád vpodstatě vynadal, že takhle to nejde. To byl začátek mého dalšího života.
Danka Rotyková
28.2.2019 10:48
Ztrátu manžela jsem zvládla díky hezkému vztahu se synem. Vzájemně jsme si byli oporou. Navíc jsem v 53 letech byla ještě zaměstnaná, a to si myslím, je také důležité.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA