Ilustrační foto: CKVT
Zdravá a odpočinková dovolená u moře? Přečtěte si naše tipy!
26. 2. 2019Na dovolenou k moři můžete vyrazit v každém věku. Možná se vám zdá, že s přibývajícími roky je cestování složitější a náročnější. My si ale myslíme, že odpočinek u moře za to stojí.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Puchalská
1.3.2019 18:03
Krásný je ostrov Šolta,je trochu neprávem opomíjený,ale ze Splitu se tam jede lodí. Krása,klid a pohostinní lidé.Stojí to za vyzkoušení.
Karel Hyndrák
1.3.2019 17:23
Jarmilo, jak to uděláš abys časově propojila pobyt s letenkou? Koukal jsem na ten Brzet Omiš, je oblíbený už mají skoro vyprodáno. Začátkem července na 8 dní to tam mají Vítkovice s polopenzí za 40.300 Kč, Invia kupodivu za 36 700 Kč. Na booking.cz s vlastní letenkou a taxíkem to vyjde na 42 100 Kč. Drahý je ten taxík 2x 54€ = 2700 Kč. Cestovky to vozí autobusem, hromadně.
Vladislava Dejmková
27.2.2019 14:44
Chorvatsko je také moje srdeční záležitost. Jezdíme tam s manželem skoro každý rok, ale téměř vždy na jiné místo. Abychom poznali zase něco nového. Cesta autobusem není příjemná, ale zatím to zvládáme. Loni jsme byli až na Pejlešacu, letos jedeme blíž jen na Krk.
Dana Puchalská
27.2.2019 07:59
Chorvatsko je krásné. Moře super a co víc si může milovník plavání přát, ne?
Jarmila Komberec Jakubcová
27.2.2019 07:52
Nejraději jezdím do Omiše nebo do Podgory.Jen mi tak trochu vadí dlouhá cesta busem, kdy ráno přijedu a musím čekat do odpoledne na ubytování. Letos jsem to vymyslela - letím do Splitu a pak do Omiše taxi. Zakoupila jsem si jak letenku, tak zajistila ubytování přes booking.Tím nepotřebuji žádnou cestovku a když mám k tomu dobré cestovní pojištění není co řešit.Sice je to dražší ale letím jen cca 1:45 minut. Už nejsem prostě nejmladší a mám ráda svoje pohodlí Zajistila jsem si hotel Brzet, kde to dobře znám.
Jana Slavíková
27.2.2019 07:37
Chorvatsko je moje srdeční záležitost, jezdím na stejné místo, už mě znají babky na trhu i hospodská v mé oblíbené konobě. Letos opět na začátku července a ještě jednou na konci srpna. Už se těším
Elena Valeriánová
27.2.2019 06:03
Chorvatsko vřele doporučuji a to nejen těm, co preferují organizovaný program. Bez strachu tam můžete provozovat i turistiku nebo procházky jak v přírodě, tak i ve městě.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA