
ilustrační foto: pixabay.com
Mám ráda kuchařské knihy - LII. díl
2. 3. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
3.3.2019 19:49
Sladkému moc nefandím, nejraději jsem, když mne někdo pozve. Třeba ty Jitčiny řezy, to byla mňamka...
Soňa Prachfeldová
3.3.2019 09:10
Protože nesladím, určitě bych si od všeho trochu ochutnala ke kávě.
Věra Ježková
2.3.2019 15:34
Se škrobovou moučkou jsem na tom jako Jana. A cukru všude dávám co nejmíň, nebo vůbec žádný. Ale ty ořechy a žloutkový moučník bych ochutnala.
Naděžda Špásová
2.3.2019 14:29
Danko, to je už 52. díl, ty jsi ale šikovná. Sladké taky můžu, i když tyhle země to mívají přeslazené. :-)
Jana Šenbergerová
2.3.2019 12:56
S čínskou kuchyní mám jeden problém - škrobovou moučku a sójovou omáčku. Doufala jsem, že aspoň sladkosti už žádný škrob navíc nepotřebují, ale je skoro všude. Banány se mi jeví dost sladké i bez cukru, takže u mě by prošel jen ten nákyp, i když tady by mě odradila složitost přípravy.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA