Foto: archiv autorky
Moje energie: Bajka o rozmlouvání Hlavy a Těla
25. 2. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Práglová
8.3.2019 12:05
Velice zajímavý a dojemný příspěvek. Děkuji.Přeji hodně další silné energie.
Jarmila Nedvídková
3.3.2019 16:00
Brouzdám na íčku a narazila na vaši životní cestu. Máte můj neskonalý obdiv a upřímné přání ať se daří nabírat co nejvíce pohodové energie celého těla i mysle. Připojuji se k ostatním, že jste úžasný člověk. ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Eliška Murasová
27.2.2019 00:14
Zuzano, jste obdivuhodná žena, četla jsem jedním dechem. Moc Vám přeju, ať si hlava i nadále rozumí s tělem, a totéž bych přála i sobě.
Jana Šenbergerová
26.2.2019 18:47
Pro mě další úžasná Zuzana na íčku. Nejen před vaší Hlavou a Tělem se má hlava spolu s mým tělem sklání. A také před Myslí, která je obě podporuje.
Alena Tollarová
26.2.2019 08:54
Moc Vám fandím, paní Zuzano, a přeji rovnováhu Hlavy a Těla. Moje sestra strávila celý život na vozíku. Hlava v oblacích, tělo neposlouchalo. Dětství jsem strávila ve vsi, po které jsme s ostatními dětmi lítaly a tlačily vozík ... pět let jsem víkendy trávila ježděním na návštěvy do Jedličkova ústavu a poznala lidi, co jim život naložil, ale je nesložil. Při Vaší zmínce o JL se nemůžu nezmínit o tom, že já jsem v nich za 7 týdnů pobytu před 6 lety načerpala energii, ze které saju pořád. Jestli máte chuť, podívejte se na moje Poprvé v lázních. Přeji Vám hodně pěkných chvil, třeba i tady, na i60. Na fotce Vám to sluší :)
Soňa Prachfeldová
26.2.2019 07:33
Paní Zuzano jste statečný a obdivuhodný člověk. Prožíváte svůj život s veškerou zátěží a hlavně s velkou moudrostí. Každá životní rána nás vlastně poučí , jak dál , zda rezignovat a nebo se nedat a přes všechny těžkosti si říct - mám jen jeden život a chci si ho prožít. Děkuji Vám.
zuzana šišková
25.2.2019 17:23
Děkuji všem za krásná slova hodnocení. Věřte, že i já čas od času zahořekuji, jako každý. To když se na chvíli Tělo poškorpí s Hlavou. Vždycky mě ale stoprocentně srovná pobyt v Janských Lázních, když vidím, jaké potíže mají jiní.Svým způsobem mě nemoc paradoxně i obohatila, ale to by byl další příběh.
Hana Rypáčková
25.2.2019 14:57
Díky za nápad. Je prima zade skákat přes kaluže. Jednou je hlava nahoře a podruhé zas dole...
Dana Puchalská
25.2.2019 14:30
Moc pěkně napsaný příběh. Ano když bručím a nadávám, co mne zase v těle nechce poslechnout, tak si říkám : Jejda, nic mi vlastně není. Mohlo by to být lepší. Chce to jen zatknout zuby a
nepodlehnout. Děkuju.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA