FOTO: autorka
Záhada hřbitovní - zjevení ducha
3. 3. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Hošková
5.3.2019 21:56
Tak teď jste mne trumfl, pane Karle, já to zvětšovala x-krát a pořád vidím postavu jen jednu ! A paní Jano - jelikož mám už téměř hotový náš rodokmen, vím, že předčasně zesnulých dětí i matek bylo nepočítaně a určitě ne jen v našem v našem rodu...
Jana Kollinová
5.3.2019 12:19
Také vidím na fotografii béžový objekt a pokud se pozorně zadívám vidím hlavu zlatého kudrnatého dítěte v košilce držícího se kolem krku jiné bytosti schované za pomníkem. Všimněte si výrazných očí, nosu a úst. Máte v rodinné historii předčasně zesnulé dítě nebo matku, která musela dítě předčasně opustit? Vysvětlení hledejte tímto směrem.
Jana Hošková
5.3.2019 11:46
No, duchové na fotkách jsou někdy autory vytvořeni i uměle, co si budeme povídat. Ale mně vrtá hlavou ještě jedna věc: četla, či slyšela jsem, že tak jako existují dnes záznamy fotografické, tak prý mohou existovat i záznamy zvukové...a sice z míst, kde se kdysi něco stalo. A tak si říkám - proč ne, ještě toho spoustu nevíme. Fotografie byla v podstatě taky objevena teprve nedávno, nejdřív tu byla camera obscura...letíme dopředu ohromným tempem, co se týká objevů. Ale upřímně řečeno, o "zvukové záznamy míst" bych teda zrovna nestála !
Alena Vávrová
5.3.2019 11:18
Viděla jsem podobné jevy na fotkách z jiného tajuplného, či strašidelného místa místa...k tomu i vyprávění o zažitém strachu a úprku pryč...
Soňa Prachfeldová
4.3.2019 13:02
Máme rádi tajemno, ducha jsem ještě neviděla, ale to neznamená, že není. Také vidím tu béžovou postavu.
Zuzana Pivcová
3.3.2019 20:53
Myslím, že duchy vnímat nebo někdy i vidět lze, ale vyfotit je asi ne. Je pravda, že za stromem je viditelná postava, vypadá jako žena v šatech. Takovouto zkušenost nemám, se setkáním ano.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA