Rozhledna - rozluštění
24. 2. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Věra Ježková
25.2.2019 21:59
Kaňk znám jen pasivně, několikrát jsme jeli kolem, ale nenapadl mne. I když teritoriálně jsem byla správně.
Hana Nováková
24.2.2019 20:37
Dano, jistě tento kraj trochu znáte, protože to opravdu nebylo moc konkrétní,ale to byl účel.
Dana Kolářová
24.2.2019 20:15
Výhled na Kutnou horu jsem tipovala již včera u článku - Odkud vás uchvátí nádherný pohled na zemi českou, domov můj?
Hana Nováková
24.2.2019 20:00
Aničko trefa, taky jsem doufala, že to někoho napadne, že se to může stahovat k bydlišti. Myšlenku jste měla jen vy. Budu ráda, když se zapojíte i příště, cosi chystám, ale nějak se nemohu dostat do cíle. Jinak jeden den vyšla hádanka a druhý den rozluštění, tentokrát nikdo neprozradil, bylo to trochu těžší i když tam byly nápovědy.
Anna Čípová
24.2.2019 19:03
Paní Hanko, při luštění jsem klikla na váš profil s tím, že mi vaše bydliště snad napoví. To jsem ale neměla dělat, protože ke zveřejnění tam byla připravena odpověď. Tak jsem se připravila o možnost pátrání. Tak snad příště.
Hana Nováková
24.2.2019 16:39
Děkuji všem, kteří hádali. Nebylo to snadné, ale o to zajímavější. Trochu jsem postupně napověděla. Sice zase já jsem nevěděla, že až tolik našich měst je v seznamu UNESCO, za info děkuji, ale už i tato má nápověda byla dostatečně návodná kam se zaměřit. Vážím si Dany Puchalské, která nikdy nevzdává luštění a snaží se pátrat až do konce...
Hana Rypáčková
24.2.2019 10:54
Tato druhá fotka by to vyřešila, kostel chyběl. Taky už jsem tam dlouho nebyla a ten průmysl město hyzdí jako všude jinde...
Hana Nováková
24.2.2019 10:13
Zuzko, to by nemělo mít vliv, PC určitě netřídí podle obsahu textu. Nějak to asi bylo mimo, jo technika je technika...
Zuzana Pivcová
24.2.2019 10:03
To je divné, napsala jsem komentář velmi podobný Janinu, ale on se neuložil. Asi proto, že už to tu jednou je, i když to tu ještě nebyl. :-D
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA