Jít životem není procházka růžovým parkem. Chce to vydržet...
22. 2. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Caklová
24.2.2019 07:57
Osobně raději "Léta dozrávání", https://www.youtube.com/watch?v=X2kbvcEaLfs nebo https://www.youtube.com/watch?v=Lpwr_Ejcnow Přece jen s úsměvem jde všechno líp :-)
Zdenka Jírová
24.2.2019 01:08
Sama jsem se přesvědčila, že píseň Nikdy nic netrvá věčně... je více než opravdivá. Ať v dobrém, tak ve zlém.
Růžena Kuželková
23.2.2019 17:04
Pane Romane,klobouk smekám až ke kolenům - toto by si měli přečíst lidé,kteří neví kudy kam a hned by bylo jasné jakou cestou se vydat,řešila jsem rovněž dilema,ale to už je dávno a díky bohu je to za mnou.Tak ještě více takových tzv.receptů pro lidičky,kteří jsou na tom momentálně bídně,ale za rohem už se klube sluníčko a pěkné žití díky
Jana Šenbergerová
23.2.2019 11:40
Naštěstí jsem "to" objevila ve čtyřiceti, tak teď už jen piluju. Vím,že všechno je jen na mně. Všechno se vším souvisí, i když mi často souvislosti unikají. Nicméně je občas nalézám a to jen upevňuje moje přesvědčení. Článek od "šprýmaře" mě mile překvapil.
Danuše Onderková
23.2.2019 09:34
Romane, moc pěkně jsi to sepsal a popsal. I já spadla málem na hubu, zachránili mne dobří lidé a jsem jim za to vděčná. Když jsem třeba řekla, kdybych to udělala tak nebo tak, možná...Maminka mi vždy říkala KDYBY-CHYBY. A toho jsem se vždy držela. Opravdu člověk nemůže vědět, proč to udělala tak a ne jinak. Moc děkuji za tento článek, možná mnohým dost pomůže....I ode mne máš za 1, ale s 5*****
Soňa Prachfeldová
23.2.2019 07:49
Romane, Ty filozofe jeden , jsi dobrý. Na srazu tuším v Doksech, jsem si řekla - na tom človíčku něco bude a nespletla jsem se.
Danka Rotyková
22.2.2019 18:42
Romane, článek by se také mohl nazvat Recept na vítězství nad pesimismem. Ač jsem větší polovinu života trpěla nedostatkem sebedůvěry, postupně jsem ten optimismus nakonec objevila. Asi jako většina z nás, seniorů. Ale tak pěkně jako Vy bych to nepopsala.
Dana Puchalská
22.2.2019 18:08
P a r á d a.... Myslím že se Ti Romane článek víc než povedl. Píšu 1 s hvězdičkou.
Jitka Caklová
22.2.2019 16:22
Článek výborný. Ale jako povinnou četbu?? Pro koho?? Přirovnala bych to k návodu, jak nevidomému vysvětlit, jak vypadá modré nebe, zelený les, rozkvetlá louka, ...... Vždyť ani dnes mnozí vidoucí neví, jak vypadají.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA