Slavnostní oběd: Hovězí líčka s pečenou kořenovou zeleninou a bramborová kaše
Foto: Spa hotel Lanterna

Slavnostní oběd: Hovězí líčka s pečenou kořenovou zeleninou a bramborová kaše

23. 2. 2019

Jedním z oblíbených pokrmů jsou hovězí líčka, která často najdete na menu lepších restaurací. Zkuste si je připravit doma s pečenou kořenovou zeleninou a bramborovou kaší. Jak na to?

 

 

Hodnocení:
(4.4 b. / 8 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zorka Horká
Ivano, řekla bych, že z fialových brambor :-)))
Anna Csanádiová
Hovězí líčka miluju, dávám si v restauraci , doma to jím jen já. Recept vypadá dobře!
Jitka Hašková
Daleko lepší recept je s kořenovou zeleninou na víně podle Pohlreicha, je to na webu. To ráda občas dělám. Je to poněkud finančně náročné.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%