Střípky z mého dětství
úvodní fotografie je stará pohlednice, další fotografie jsou z mého rodinného archivu

Střípky z mého dětství

18. 2. 2019
Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 16 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
František Matoušek
Ano, jak píšete. Krásné, bezstarostné dětství. Jak rád bych to své vrátil. Krásné střípky z toho Vašeho.
Soňa Prachfeldová
Moc hezké vzpomínání na dětství. Též si velmi často vybavuji mé rané dětství, ohřev vody na kamenech ,přelévání do plechové vany a pak šup pod duchnu v nevytopené místnosti. Říká se když si vybavujeme jasně vzpomínky že prý stárneme možná to tak je , možná je to opravdu srovnávání s nynější dobou a vzpomínky na milé lidi kteří už s námi nejsou. V Jilemnici jsem byla Před pár lety krásný zámek zvědavá ulička moc se mi tam líbilo .Vyvolala jste mi hezké vzpomínání díky.
Marie Ženatová
Díky moc za hezké vzpomínky...
Danka Rotyková
Máte štěstí, že můžete tak krásně vzpomínat na své dětství. I to je dar, který nedostane každý.
Marie Seitlová
Krásné vzpomínání na dětství.
Alena Tollarová
Krásný svět bezstarostného dětství. Děkuji za vzpomínky.
Jana Šenbergerová
Ve srovnání s vámi si pamatuji ze svého dětství jen nesouvislé střípky. Asi bych se měla nad svým dětstvím také zamyslet, aby neupadlo zcela v zapomenutí. Hezky se to četlo.
Eva Mužíková
Vladislavo, Vaše vyprávění mne moc zaujalo, četla jsem jedním dechem. Ráda si počkám na další příběhy.
Zuzana Pivcová
Moc hezké, tím spíš, že jsem se narodila v Jilemnici, i když jsem až do 13 a půl roku žila v Lomnici nad Popelkou. Mnohé vzpomínky mám takřka totožné.
Jitka Hašková
Krásné povídání o dětství. Zaujalo mě tak, že jsem to dočetla do konce, což se mi nestává často. Děkuji.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%