FOTO: Marek Hajkovský, www.regiontatry.sk
Tatranský ladový dóm 2018/2019
21. 2. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Květuše Pinkasová
23.7.2019 08:35
Našla jsem teprve dnes a říkám , hezky zpracované, prostě nádhera! Určitě škoda nevidět. Tak mi to líčili i seniorky z Bohumína
Marie Seitlová
22.2.2019 14:34
Děkuji všem za reakce na můj článek. V Tatrách je krásně v každé roční době. Jezdím tam již mnoho let a doufám, že ještě jezdit budu. Klidně se můžete příští rok přidat. Letos v létě se mnou pár ičkařů jede na dovolenou.
ičkařů
Olga Štolbová
22.2.2019 09:33
Holky, Majko a Danko, byla jsem tam , na chvilku, s vámi, dík za to. Moc bych to chtěla vidět, ale v zimě se tam už asi nevydám. ♥ *****
Soňa Prachfeldová
22.2.2019 07:48
Nádherné počasí ,to je tedy krása nesmírná Majko,také bych to chtěla vidět.
Alena Tollarová
21.2.2019 22:25
Ledové sochy jsem nikdy neviděla a musí to být krása. Bohužel pomíjivá. Počasí jste si tedy uměly naplánovat!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA