Ilustrační foto: pinterest.com
Pohodlné boty? Co třeba baleríny?
22. 2. 2019
Mají stejně hodně příznivkyň jako odpůrkyň. Pro někoho to jsou pohodlné boty pro každou příležitost, pro někoho jsou příliš nízké, mají tenké podrážky a tudíž se v nich nechodí dobře. Řeč je o botách zvaných baleríny. Faktem však je, že jde o nadčasový kousek, který se nosil v 50. letech minulého století stejně jako se nosí dnes.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Věra Ježková
22.2.2019 17:01
Baleríny jsou jediné botky, které můžu v létě nosit k šatům. V jednom internetovém obchodě je mají i v mé něžné 43. Páskové boty mě dřou.
Dana Puchalská
22.2.2019 16:29
Baleríny jsou krásné, ale.... Na celodenní chůzi ne. Jedny mám, ale musím v nich nosit měkké gelové vložky,to jsou už pohodlné. Mně by se líbily č. 8 a 9.
Dana Puchalská
22.2.2019 16:29
Baleríny jsou krásné, ale.... Na celodenní chůzi ne. Jedny mám, ale musím v nich nosit měkké gelové vložky,to jsou už pohodlné. Mně by se líbily č. 8 a 9.
Jarmila Komberec Jakubcová
22.2.2019 15:12
Být mi o 50 let méně, asi bych baleríny nosila. Dnes dávám přednost kvalitní obuvi na nižším podpatku. Většinou si obuv kupuji ve Zdravotních potřebách.Jinak baleríny nosí moje vnučka.
Naděžda Špásová
22.2.2019 14:19
Baleríny nejsou moje oblíbená obuv. V takových botách mě bolí nohy i záda.
Blanka Bílá
22.2.2019 13:48
Líbí se mi, ale zatím u mne v botníku nejsou.Vysoké podpatky, jehly, u mne skončily u prvního mateřství, od té doby jen klínek, v dnešní době dávám přednost těm botičkám, co mají vše pohodlné a hlavně se nesmekají, ty letní se hodí ke všemu, hodně ty sportovní.U našeho věku se vše možné, ale já už nerada riskuji, pokud podrážka jezdí i na písku, za mne má mínus.
Danka Rotyková
22.2.2019 13:47
Kdybych měla nosit balerínky teď jako seniorka, asi bych raději chodila bosa. Jsou na pohled hezké, ale absolutně nic pohodlného. Maximálně jako přezutí na pár hodin do kanceláře s koberci, to si dovedu představit. A to nemám žádné závažné problémy s chůzí. Myslím si, že tento článek moc žen na "íčku" nepotěší....
Zdenka Soukupová
22.2.2019 13:35
Baleríny se mi nikdy nelíbily, už proto, že jsou hezké tak do č. 37, max 38. Já potřebuji větší a to už jsou pak takové nehezké neforemné lodě. Radši mám kvalitní kožené boty na středně vysokém podpatku.
Marie Doušová
22.2.2019 13:04
Balerínky jsem nikdy neměla ráda a nikdy jsem je nenosila. Ale věřím , že hlavně vysoké ženy je rády nosí.
Věra Lišková
22.2.2019 12:02
Nechci si na své nohy stěžovat, ještě mi slouží dobře, ale nic uzoučkého již pro ně není. Potřebují pohodlí širší boty, třeba v teniskách si v létě lebedí.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA