ilustrační foto: pixabay.com
Basa
15. 2. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Kollinová
16.2.2019 11:23
Příjemné čtení. Muzikanti nikdy neměli ke kanadským žertíkům daleko. Komisňáky, žebř, siň a sednice (místnost) a mnoho dalších jsou slova mého prožitého dětství v Brně. Děkuji za hezky napsanou vzpomínku a ukázku místního nářečí.
Marie Seitlová
16.2.2019 08:09
Článek je pěkný , veselý a moc se mi líbil. Potěšilo mě nářečí, které znám, jak z okolí Olomouce a Přerova. Pokud odtud jste, máme v Bohumíně v pondělí 18.2. sraz i60 a tak vás zvu. Máte to kousek.
Zuzana Pivcová
15.2.2019 20:09
Vaše vyprávění mě potěšilo, včetně toho nářečí, které mu ještě dodalo větší šmrnc.
Hana Rypáčková
15.2.2019 17:51
Ano, syrečky jsou nevinné, ale často k tomuto účelu zneužité. Smrdí to pak hrozně..
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA