Foto: autorka
Fotoreportáž: Na lovu
11. 2. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
11.2.2019 10:25
Jak už jsem se, myslím, někde zmínila, Tobě jde příroda sama do cesty, protože se s Tebou cítí dobře (a naopak). Díky za krásnou podívanou.
Anna Potůčková
11.2.2019 10:13
Elenko to je nádhera ! Také ráda fotím ptactvo, ale tak krásné úlovky nemám a pak tady v okolí nejsou místa, kde by se tyto fotoúlovky podařily ulovit.
Eva Mužíková
11.2.2019 09:12
Lákavé pozvání, završené úžasnými fotkami. Jsi fakt nepřekonatelná fotografka. Ty by jsi dokázala udělat zajímavou fotodokumentaci snad i z psích hromádek. :)))))). / To je pochopitelně jen legrace, snad mi rozumíš/.
Jana Šenbergerová
11.2.2019 09:09
Eleno, tvé "lovecké" výpravy mě vždy potěší, o to víc, že v zimě na sídlišti ptáčka skoro neuvidíš. Slýcháváme jen hrdličky a kohouty z okolních zahrad. Nad hlavou nám občas proletí volavka a nějaký blíže neidentifikovatelný dost velký dravec, sem tam zahlédneme pár kání. Ráda chodím kolem potoka, kde je hejno kachen, občas proletí a potápí se skorec. V naší ulici mě svým čiřikáním vždy potěší vrabci a moc se těším na kosy. Pozorovat jejich mláďata, když vylétnou z hnízda, to je dokonalá show. Už léta se chodím "koukat do Makova" v zimě na krmítko a během celého roku na čápy a jezírko s řadou opeřenců. I mně se líbí Buteo buteo, podobně jako Bubo bubo (výr velký). Tvým loveckým výpravám ZDAR!
Dana Kolářová
11.2.2019 08:32
Moc pěkný lov a nejzvláštnější latinský název? Buteo buteo. Eleno, dobré světlo do dalších dnů.
Vladislava Dejmková
11.2.2019 08:30
Líbila se mi ptačí procházka. Sama neumím ptáky identifikovat, znalost latinských názvů obdivuji. U mě vede racek chechtavý. A díky za naději, že se blíží jaro!
Alena Tollarová
11.2.2019 08:23
Krásně jsi, Eleno, popsala dychtivost, se kterou i já vyrážím. I když se mi nepodaří je vyfotit, mám z ptáčků v přírodě velkou radost. Ráda vídávám hejna sýkorek, v poslední době jsem dvakrát zahlédla žlunu. Na Labi je hodně kormoránů, u Račic jsou zase husice nilské ... líbilo by se mi chodit s Tebou.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA