Foto: autorka
Fotoreportáž o lázeňské Kyselce v Bílině
13. 2. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
13.2.2019 15:01
Díky Jitko, Evko, ano protéká městem řeka Bílina, říká se jí Běla a byla kdysi celá černá a plná toxických látek, teď je to lepší, dokonce rybáři chytají ryby, ale odtud bych rybu nejedla.
Eva Mužíková
13.2.2019 13:14
Soni, Bílinu jsem navštívila mnohokrát, ale ne na základě turistického zájmu, ale v době mé práce v polepšovně, při hledání našich romských svěřenců na útěku. Jeden před námi a policií skočil do řeky. / snad tam nějaká teče:)) /, Krásné vyznání.
Jitka Chodorová
13.2.2019 11:23
V Bílině jsem nikdy nebyla, a díky mému handicapu už se tam jen těžko dostanu. Tak jsi mi toto místo přiblížila krásnými fotkami, za to moc děkuji, a lázním přeji také takový malý zázrak.
Mirek Hahn
13.2.2019 11:16
Promiňte Soňo, omlouvám se za přejmenování na Janu :-) Píšu v dalším okně dva maily a už blbnu....
Mirek Hahn
13.2.2019 11:14
Jano, ano, myslím, že to bylo dole na Újezdě. Když jsem tam vlezl sám, byl jsem jediný bílý v lokále :-) Muselo to být někdy koncem sedmdesátých let...
Jana Kollinová
13.2.2019 10:51
Mám Bílinu co by kamenem dohodil, ale od poslední návštěvy uplynulo tolik let, že si mnoho nepamatuji. Děkuji za fotografie.
Zuzana Pivcová
13.2.2019 10:17
Soňo, pro mě je to fajn, že teď vybíráš zajímavá místa z kraje, který je pro mě neznámý. Alespoň na dálku se něco dozvím, děkuji.
Soňa Prachfeldová
13.2.2019 10:15
Asi starnu , ja zase na London. Mobil mi napsal kondom :-) . Moskva na Újezdě Mirku?
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA