Foto: autorka
Tip na zimní výlet: Zamrzlý Vaňovský vodopád
11. 2. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Ženatová
11.2.2019 14:57
Díky za nádherné fotky, také by se mi možná líbilo naučit se rámečky...
Dana Puchalská
11.2.2019 13:47
Ústí je od nás daleko. Ale projížděli jsme jím cestou ke kamarádovi. Takže jen z oken budu či auta. Ale fotky jsou luxusní. Děkuji Álo.
Alena Tollarová
11.2.2019 12:38
Nad rámec článku musím poděkovat Eleně, která mě po telefonu naučila vkládat text do rámečků :)
Hana Nováková
11.2.2019 12:35
Alenko, káva voní a já projíždím fotky. Moje teta bydlela v Ústí, byla jsem tam několikrát a tak jsem si z klidu domova vše připomněla. V zimě krajinu neznám, ale v létě je i byla paráda. Děkuji..
Hana Rypáčková
11.2.2019 11:42
Už jsem to viděla na FB asi. Lituji, že mi je tolik... Jak to stihnu. Do stovky mne tedy neuklidňuje...Krása.
Anna Potůčková
11.2.2019 11:40
Určitě super tip, fotečky krásné i obsahem, jen kdyby to nebylo tak daleko. Ale kdo ví, třeba se tu také někdy dostanu....
Elena Valeriánová
11.2.2019 11:39
Úžasné!!! Je to paráda, vidím medvěda, holubici i ten kosočtverec a jsem nadšená. A chci stejnou cestou jít s tebou, třeba na jaře a nebo v létě. Krásně to umíš napsat a fotečky jedna báseň.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA