Foto: autorka
Rejvíz, místo mého srdce
9. 2. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
9.2.2019 18:43
Na Rejvízu jsem sice fyzicky nikdy nebyla, ale díky prohlížení tohoto portálu už ho tak trochu znám. A vůbec se Tvé volbě nedivím. Kdo ví, třeba se zadaří a taky si tam nožky trochu ošoupu :)
Anna Potůčková
9.2.2019 17:17
Mám také takové místo. Rejvíz neznám, nikdy jsem tam nebyla a dle přiložených fotografii by určitě za návštěvu stál !
Věra Ježková
9.2.2019 16:45
Mám na světě místo, které mám hluboko v srdci a ve svých snech – vesničku u Příbrami, kam jsem jezdila jako dítě na prázdniny a kterou jsem loni po více než 40 letech navštívila. Doufám, že se tam podívám i letos. Elenko, Rejvíz jsem dosud znala jen jako jméno. Ráda jsem ho poznala tvým prostřednictvím.
Marie Novotná
9.2.2019 15:52
Elen,to je krása.Já viděla Rejvíz v létě,ale koukám,že je nádherný i v zimě.Má jiné kouzlo,krásu v jiné podobě.Díky za přiblížení zimní atmosfery.
Marie Seitlová
9.2.2019 14:15
Také mám takové místo a ráda se tam vracím. Na Rejvízu jsem byla vícekrát a je tam opravdu krásně. Elen dík za připomínku a krásné fotky.
Jana Šenbergerová
9.2.2019 14:00
Je více míst, která nosím v srdci, ale Rejvíz ho zabírá nejvíc. Tento týden jsme tudy jeli do Jeseníku a já měla tisíc chutí vystoupit a užít si té zimní nádhery. Paní doktorka čekala, tak jsem to vzdala. Jirka Gill tam pořád tráví hodně času, ale už ho nechtějí nohy nosit. Asi si je moc ošoupal v rejvízském rašeliništi.
Dana Puchalská
9.2.2019 13:46
Ano ani jsem nemusela jet někam, kde jsem nikdy nebyla a uviděla jsem krásný kout naší země. Děkuju. Fotografie jsou reklama na zimní pohádkovou nádheru.
Hana Nováková
9.2.2019 13:37
krásně jsem se prošla z tepla domova a zároveň jsme se i dozvěděla něco zajímavého. Děkuji - moc hezké
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA