Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Marie Ženatová
8.2.2019 17:40
Všem Vám přeji aby se setkání dobře vydařilo - pro mne je to teď nedostupné...
Anna Čípová
8.2.2019 16:17
Majko, v pondělí si zkusím přehodit termín rehabilitace. Pokud mi bude vyhověno, přijedu. Dám vědět.
Dagmar Bartušková
8.2.2019 16:08
Holky, ani nevíte, jak ráda bych k vám přijela na pokec. Ale po- stř. mám aktivity, u kterých bych neměla chybět. (Aj, zpěv - na obojí paměť mizerná :-)). Třeba někdy vyjde setkání i v jiné dny. To přijedu ráda a nebudu váhat. Majko, vsechny, prosím, pozdravuj. Přeji vám, ať se setkání vydaří. :-)
Hana Práglová
8.2.2019 15:31
Já myslím,že nemusíte zoufat. Pokud si někdo netroufá v únoru,třeba využije další možné setkání třeba v dubnu,kdy už bude tepleji::
Marie Novotná
8.2.2019 14:40
Děkuji za pozvání.Bohumín je krásné město a stojí za návštěvu.Toto datum je pro mne nedostupné.
Dana Puchalská
8.2.2019 14:05
Hezký si všechny i všichni setkání užijte. Třeba i my co nepřijedeme, pak uvidíme na íčku článek i s fotografiemi. Bohumín je pro mně absolutně neznámé město.
Jitka Hašková
8.2.2019 13:47
Bohužel jsem na toto datum už dva měsíce objednaná na speciální vyšetření. termíny lékařů jsou dlouhé.
Eliška Murasová
8.2.2019 13:44
M,H,H,K,P, děkuji za pozvání, ráda přijímám. Doufám, že dorazíte i Vy z větší dálky, my pak určitě přijedeme zase za Váma. Těším se!
Dana Kolářová
8.2.2019 13:38
Ach jo, zase únor. Hezký sraz vám přeji.
Naděžda Špásová
8.2.2019 13:31
Tak ať se vám setkání vydaří, zdravím Bohumín. :-)