Ilustrační foto: ingimage.com
Svatební cesta a vzpomínka na mého milovaného manžela
6. 2. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Benjamin Zigmund
21.2.2019 13:07
Dojemné a krásné. Ta klidná a laskavá povaha pana manžela, láska k jeho křehké bytosti, odvážný a klidný muž, který miloval. Krásná vzpomínka.
Soňa Prachfeldová
7.2.2019 09:12
Moc ráda jsem si váš svatební cestovní zážitek přečetla. Ano láska dělá divy ,kdo ví zda by to člověk sám zvládnul a tak to chodí i v životě, lehká cesta se střídá s méně schůdnou. Před třemi roky jsem byla s přítelem na Sněžce šli jsme pěšky a těsně před výstupem nás zastihl silná bouře nebylo vidět na krok mokří až na kůži nazpátek jsme šli po polské straně do Malé Upy a došli jsme vyčerpání ale šťastní že jsme to zvládli . Alenko hodně člověk unese. Přeji šťastný život.
Danka Rotyková
6.2.2019 19:36
Krásné vyprávění. V roce 1980 na jaře jsme se vzali s mým manželem. V létě jsme jeli na dovolenou do Tatranské Lomnice, ale takový zážitek jako pí Alena nemám. Hned třetí den jsem onemocněla střevní virózou, ale po pár letech jsme se na to samé místo rádi ještě jednou podívali.
Eva Mužíková
6.2.2019 19:25
Hezké vyprávění. Domnívám se, ale nejsem si jistá, že jste šli Priečným sedlem. / řetězy/Tam jsem šla kdysi od Terryho chaty, ale to bylo hezky..
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA