Ilustrační foto: ingimage.com
Svatební cesta a vzpomínka na mého milovaného manžela
6. 2. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
6.2.2019 17:42
Jednou jsi dole, jednou nahoře. A pak zase dole. Naštěstí jste oba byli v pořádku a celí. Mládí omlouvá mnohé nerozvážnosti, kterých se dopouštíme. Všechno dobře dopadlo a láska vydržela. A tak to má být.
Elena Valeriánová
6.2.2019 17:19
Děkuji za sdílení krásné vzpomínky. Určitě jste "ve zkoušce" obstála. Je tento čas článek zařazen do soutěže pro nováčky?
Naděžda Špásová
6.2.2019 15:45
Ještěže si náš mozek umí udržet krásné vzpomínky, ty nám nikdo nevezme. :-)
Jaroslava Handlová
6.2.2019 12:22
Napínavý příběh lásky - hezká vzpomínka. Ten déšť chtěl asi připomenout, že vám prší štěstí!
Vladislava Dejmková
6.2.2019 12:18
Zažila jsem něco velmi podobného. S manželem jsme byli na předsvatební cestě ve Vysokých tatrách v roce 1979. Dostali jsme se do podobné situace na trochu jiném místě. Na vrcholu mi nohy vypověděly poslušnost a dolů jsem se dostávala jen pomaličku a vrátila jsem se úplně vyčerpaná. Pokud to byla zkouška, tak jsem obstála. S manželem budeme letos spolu 40 let.
Jana Kollinová
6.2.2019 10:44
Krásná vzpomínka na dramatický svatební výlet. Říká se, že láska hory přenáší a vám pomohla horu zdolat. Určitě jste žena i do nepohody. :-)
Dana Puchalská
6.2.2019 09:40
Krásná vzpomínka. Na takovou svatební cestu se prostě nikdy nedá zapomenout.
Zuzana Pivcová
6.2.2019 09:36
Váš příběh je srdečný, tak trochu ve stylu Svatební cesta do Jiljí, ale dojemný hned od počátku informací, že na manžela zbývají už jen vzpomínky. Ale i tak můžete být šťastná. Vždyť zdaleka ne každý může takhle báječně vzpomínat. Díky.
Anna Potůčková
6.2.2019 09:27
Napínavé počteníčko, jak to s Vámi dopadne - spíše dopadlo. Život opravdu píše romány!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA