pixabay.com
Co obnáší obyčejný život? Toť otázka
3. 2. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marcela Broumová
4.2.2019 16:32
Jiřino děkuji. Jitko, se zájmem jsem si přečetla tvoji článek a ještě si rozšiřuji obzory o mantrách.
Jarmila Komberec Jakubcová
4.2.2019 10:23
Při čtení článku se mi vybavují slova z knihy Arnošta Lustiga ("Dita Saxová)", která byla i námětem stejnojmeného filmu "Život není to co chceme, život je to co máme".Tímto mottem se řídím celý život.
Marcela Broumová
3.2.2019 21:40
Mirku, aha a díky. Překladač rozeznal částečnou vietnamštinu. Mantru se s dovolením naučím.
Mirek Hahn
3.2.2019 20:28
Marcela: doslovný překlad by asi nic neřekl. Je to buddhistická mantra, která pomáhá zpracovat osobní negativní emoce.
Danka Rotyková
3.2.2019 20:10
Jitko, zřejmě vás každá útrapa značně posílila. Je to z článku patrné. Také mne příběh V. N.Bárty zaujal, i když mi ty dětské křivdy vždycky rozbolí.
Zuzana Pivcová
3.2.2019 19:32
Naše rodina, jak už jsem se někde zmínila, také v té době zdaleka nežila tak, jak by žít chtěla, a podepsalo se to na zdraví nás všech. Na druhé straně ale bylo mnoho lidí, kteří nás měli rádi a my je. Patří mezi ně i moji bývalí spolužáci, a proto tak ráda jezdím na srazy s nimi.
Naděžda Špásová
3.2.2019 18:33
Jitko, k politování opravdu nejsi. Každy si ve svém životě neseme něco, co neotvíráme. Už by jsi konečně tu svou ublíženost měla přestat pitvat. Jak můžeš žít spokojeně, když se hrabeš v minulosti?
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA