FOTO: autorka
Fotoreportáž: Leden v ledu
31. 1. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lenka Hudečková
2.2.2019 12:02
Elenko, nádherné fotky, ti ptáčci, paráda!!! A Tvoje kamarádka říká hezkou větu...to se mi líbí....už mlčím...*****
Marcela Pivcová
1.2.2019 13:23
Krásné fotky! Příroda, jaká by měla všude být - a ani nevadí, že někde není sluníčko. Ani šedivé nebe, ani mlha na kráse neubírají.
Eliška Murasová
31.1.2019 21:59
Teda Elenko, móóc krásné fotky!! Žasnu, kdes sebrala všechny ty ptáky, a že víš jak se všicnni jmenují....no jsi prostě DOBRÁÁ
Alena Vávrová
31.1.2019 19:04
Tvůj leden nejen v ledu, ale vůbec v přírodě, je překrásný a spoďáry prostě nedostižný majstrštyk. Ráda jsem shlédla, Eleno.
Jana Šenbergerová
31.1.2019 18:24
Ty brďo! A tohle všechno já den co den úspěšně zaspím. Ale zase mám tu výhodu, že si doma pěkně v teple mohu tu krásu prohlédnout a odsouhlasit každé slovo, které napsali všichni přede mnou. Přeji stejně krásné úlovky i v únoru a už se na ně těším. :-)
Anna Čípová
31.1.2019 17:55
Elenko, děkuji za procházku tvým lednem.
Paráda, paráda a ještě jednou paráda. Obdivuji tvůj postřeh při focení ptáků.
Eva Mužíková
31.1.2019 17:52
Fotky máš Eleno skvostné, popisky jsou jako třešnička na dortu. Zkrátka umíš, ráda jsem se podívala dvakrát za sebou.. Bertice
Alena Tollarová
31.1.2019 17:46
Eleno, jsem nad Tvými úlovky bez dechu. Nemůžu vypíchnout jednu fotku, která by mě okouzlila víc než jiná. Blahopřeji a těším se na únorové pokračování.
Růžena Kuželková
31.1.2019 16:21
Tak jsem se zabavila dnešním čtením - díky za krásné obrázky a ještě pěknější vzkazy s troškou do mlýna také se přidám.Moc ráda tady čtu příběhy nás postarších a přeji všem hodně zdravíčka a krásné procházky zimním počasím,jen houšť a více kapek.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA