Hádanky - tabletky a bezdomovec
28. 1. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
29.1.2019 20:23
Tak tohle mi hlava vůbec nebrala, dokud jsem si to názorně nepředvedla. :-) Někdy se nestačím divit, jak jsem zabedněná. To si musím pamatovat.
Jarmila Nedvídková
29.1.2019 18:15
Moc děkuji za osvětlení. Bohužel už mě ty mozkové závity stárnou, ale jsou to moc přínosné hádanky. Zatahuji do rozluštění i rodinu a moc se u toho bavíme. Děkuji
Marcela Pivcová
29.1.2019 13:11
Rozpůlené tablety jsou samozřejmě trefa do černého, ale k rozpouštění ve vodě dodávám, že to praktikuji kolik let při podávání kočkám, které tabletu nespolknou, a s vodou jsem zatím vždy uspěla - i s různými tabletami.
Vladislava Dejmková
29.1.2019 12:36
Musím tedy ještě upřesnit: Rozpůlím jednu tabletu, půlku hned spolknu, druhou si hned někde schovám. Vezmu další tabletu a opakuji postup. Prostě nesmím si ty půlky pomíchat.
Jarmila Nedvídková
29.1.2019 12:20
Paní Vladislavo, logicky mi to vaše řešení nějak nedochází. Protože jak poznáte, zda jste nevzala dvě půlky modré, či červené. Protože vám zbyly 4 celé tablety, tudíž máte 8 půlek.
Zuzana Pivcová
29.1.2019 09:25
To je tedy něco, s těmi půlkami, a my z toho měly obě hlavu jako střep!
Vladislava Dejmková
29.1.2019 08:16
Odtajnění: Tabletky - přišla na to Eliška, gratuluji. Potmě se dají tabletky rozpůlit a od každé si vzít jednu polovinu. Z nedopalků se dalo připravit 5 cigaret, tedy 2,5 hodiny kouření. Díky všem, které byly ochotné o tom přemýšlet (byly to pouze ženy).
Eliška Murasová
28.1.2019 22:08
Ted mě napadlo, kdyby si vzal z každé půl(tabletky se přece dají půlit), tak bude mít 2xpůl červené a 2x půl modré, tedy 1čer. a1 modr.
Dana Puchalská
28.1.2019 21:07
Tak u těch tablet bych to udělala ze své zkušenosti tak, že bych je dala do různých kalíšků. A ty pozná každý po hmatu (mám v tom 11 letou praxi) a k tomu není světlo potřeba.
A s cigaretami je to tak, že záleží na na tom o jaké druhy cigaret se jedná. Jsou dlouhé i krátké. Osobně bych tipovala maximálně 1,5 hodiny.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA