Hádanky - tabletky a bezdomovec
28. 1. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jarmila Nedvídková
28.1.2019 20:20
No nevím, jestli jsem se u bezdomovce trefila. Tak zkouším dál tabletky. Je tu řešení, že si pan Jahoda dal hned do lékovky vždy jednu červenou a jednu modrou do jedné přihrádky. Nebo dvě misky a v nich vždy po jedné barvě. to by pak nemusel mít k tomu žádné světlo aby to bezpečně vyřešil. Sice se mi to zdá moc jednoduché jak to popisuji, ale i tak to jde, no né?
Zuzana Pivcová
28.1.2019 20:10
S cigaretami ze "špačků" to vypadá na 4, ale není. protože z každé vykouřené cigarety zbyl zase nedopalek, čili 4 nové nedopalky, což je jedna další cigareta. Muž kouřil tedy opravdu 5 cigaret, ne 2, ale 2, 5 hod. A teď ty tablety, což napadlo mou sestru. Nevím, zda lze ten postup přijmout. O půlnoci pán rozpustí potmě zbylé 4 tablety ve sklenici vody a tu třeba lžící rozdělí do dvou sklenic. A dávku z jedné z nich vypije a zbytek ráno v 6.
Jana Šenbergerová
28.1.2019 20:00
Pokud měl tablety v lahvičkách, nebo v blistrech, tak si dal pozor, aby bral tablety z různých dvou. Pak si nemohl vzít dvě stejné a ráno už na to viděl.
Nemám představu, jak dlouho se kouří jedna cigareta, ale vychází mi, že po půlhodině šel hledat další cigarety. Že to těm kuřákům stojí za to! Závislost na čemkoliv je hrozná. :-)
Jarmila Nedvídková
28.1.2019 19:49
Bezdomovec vykouřil 5 cigaret. A za dvě a půl hodiny šel hledat další nedopalky.
Zuzana Pivcová
28.1.2019 12:09
Cigarety jsme spočítaly a je tam háček a u tablet napadlo řešení Marcelu, mě ne. Ale nevím, jak dalece se pan Jahoda vyzná potmě v bytě. :-D Svítit nebude.
Eliška Murasová
28.1.2019 11:43
Vzal si jakékoliv dvě a ráno, pokud se probudil, věděl, že to byly ty správné.....
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA