Ilustrační foto: ingimage.com a pinterest.com
Podprsenka jako symbol změn ve společnosti
28. 1. 2019
Byly doby, v nichž bylo žádoucí, aby ňadra trčela dopředu jako špičaté kužely. A byly také doby, kdy se ženy snažily vyvolat dojem, že žádná prsa nemají. Zažili jsme i časy, kdy naopak bylo módní ňadra zvednout tak, aby vypadala co nejkulatější a největší.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Puchalská
29.1.2019 08:44
Ano. Dana Tomanová napsala skvělý článek. A přátelé nebuďme puritáni.
Jana Slavíková
29.1.2019 07:40
Mě se náhodou vzpomínka "experta" líbí, co dělal potom si můžeme domýšlet :-) Pokud žena s větším poprsím nenosí podprsenku, může si k stáru prsa podpírat gumou od tepláků. A to je potom opravdu sexy :-) Já jsem za tento vynález ráda a současné prádýlko je určitě pohodlnější než korzety z předminulého století.
Dana Puchalská
28.1.2019 23:01
Kristova noho, my tu snad máme feministku. :-( :-( :-( Doba pokročila. Nebo se mi to snad zdá?
Zdenka Jírová
28.1.2019 22:56
Paní Halátová zase perlí. Asi s narodila do špatného století, nic se jí tu nelíbí.
Věra Halátová
28.1.2019 21:41
A ještě bych chtěla podotknout, ten pán, co píše, že "to bylo jeho hobby, hlavně rozepínání", no, hochu zlatý, na víc jste se nezmohl? Jiné koníčky jste skutečně celý život neměl? A to jste měl na to své hobby jednu jedinou podprsenku? IQ podprsenka!
Věra Halátová
28.1.2019 21:37
Moje babičky žádnou podprsenku nenosily. Byly to venkovské ženy a nosily jen jakousi košilku. Já tomu říkám postroj na koně a nikdy jsem to nenosila a nosit nebudu. Nechápu, proč z ženských prsou - sice druhotný pohlavní znak - se dělá sex symbol. Ve věku i60 nemám v úmyslu zakupovat tento šíleně předražený kus prádla, aby mi vadil v dýchání a zařezával se do ramen.
Jana Šenbergerová
28.1.2019 19:32
Líbí se mi, že jako první přispěli muži. Trochu jim závidím, že nemusí nosit žádný vršek. Je pravda, že dnešní podprsenky vypadají krásně, ale většinou mě škrábou nebo tlačí, i když je to moje velikost.
Karel Boháček
28.1.2019 13:33
Narodil jsem se do krásné doby- ženské prádlo je opravdu překrásné a opravdu funkční. Škoda, že výrobci ještě málo myslí na ženy po ablaci prsu /případ mé ženy/.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA