Knihkupec Zdeněk Homola
Knihkupec Zdeněk Homola a jeho neobvyklá setkávání s osudy
24. 1. 2019Patrně se vám už stalo, že na někoho intenzivně myslíte a on vám za chvíli zavolá, nebo kontaktuje jiným způsobem. Příkladů takových, ale i jiných na první pohled zvláštních propojení, bychom našli bezpočet.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
26.1.2019 00:00
Vesmír je plný informací, jen je umět přijmout. Naštěstí jsou takoví, kteří to umí. Pan Homola mezi ně zřejmě patří. A to je dobře pro všechny, kterým díky tomu může pomoci. Je spousta věcí mezi nebem a zemí, které fungují, i když tomu nerozumíme. Pro mě je to třeba oheň, telefon, televize.
Vladislava Dejmková
25.1.2019 07:55
Já také neznám přesný čas narození a zatím ani pátrat nemíním. Ale dětem i vnoučatům jsem to zapsala do jejich "knížek", které jsem jim v dětství vyráběla z jejich fotografií a zážitků.
Alena Vávrová
24.1.2019 23:07
Já to od maminky vím jen díky tomu, že jsem z dvojčat. Ostatní sourozenci se tuto informaci nedozvěděli.
Jarmila Nedvídková
24.1.2019 17:44
Paní Ivanko jsem ročník 1950 a tak jsem před mnoha lety hledala jak můj přesný čas narození zjistit. Obrátila jsem se na astrologa a ten mi přesný čas vypočítal,nalezl. Ale podle hesla důvěřuj, ale prověřuj jsem se o totéž obrátila na známou, které jsem nesdělila, že jsem se obrátila na dotyčného astrologa, mně stejný čas nalezla. Do třetice asi po dvou letech nato, jsem na jednom týdenním kurzu poprosila dalšího účastníka, který měl ten dar, že po dotazu jakoby nabral tuto informaci z univerza. Po mém přání ať mi tuto informaci zjistí, mu to nešlo,tak se na mě zahleděl a řekl, ty ten čas již znáš. Což jsem mu se smíchem potvrdila. Těm co neměli ponětí o čase narození určoval hned na vteřiny.
Zuzana Pivcová
24.1.2019 12:14
Já to vím jen z dávné ústní informace od maminky, kdy jsem přišla na svět. Takže to nemusí zcela sedět. Pane Homolo, jste nepochybně jeden z těch nevšedních, kteří "vidí za roh". Díky.
Zdeněk Homola
24.1.2019 12:06
Čas narození se zapisuje do chorobopisy matky. Od r. 1957 i do matriky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA