
Mám ráda kuchařské knihy - XL.díl
23. 1. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Věra Ježková
23.1.2019 16:31
Prima. Vybrala bych si. Asi ne krevety. Blanko, dělám si rychlovku: Uvařenou rýži dám na zpěněnou cibuli, přidám olejovky, ochutím citronkem, event. i provensálskými bylinkami, posypu strouhaným sýrem.
Blanka Macháčková
23.1.2019 09:58
Dnes chci vařit rybu s rýží a váhala jsem, zda to půjde dohromady. A ono ejhle...
Zuzana Pivcová
23.1.2019 09:38
Škoda, že jsem před 35 lety nakonec nejela do Norska, odkud byli mí noví známí, návštěvníci archivu. Ta kuchyně vypadá úžasně. Ale Norům u nás zase chutnalo klasické vepřo, knedlo a náramně jim vyhovovaly tehdejší letní teploty 35 nad nulou. Krásné recepty!
Jana Šenbergerová
23.1.2019 09:04
Kdysi bych si nedovedla představit rybu s rýží. Když jsem jednou byla delší dobu z domu, manžel si uvařil rýži a smíchal ji se sardinkami z konzervy. Trochu jsem to příště vylepšila a bylo to jedlé. Ryby mám ráda ve všech podobách. Krásně nás zasvěcujete do tajů různých "kuchyní".
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA