autorka
Tip na výlet - Velký Lovoš a malá Kybička
14. 1. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
14.1.2019 11:16
Jedním skokem mi skočil k vydání i Alčin článek, který měl být trochu později, ale dobře se stalo, aspoň potěší už teď, když to na cestování zrovna moc není. Ale zase bude.
Hana Nováková
14.1.2019 11:01
Jsem v němém úžasu, prostě nádhera, která chytí za srdce. Alenko ty dálavy mě dostávají, díky, díky za fotky a doprovodný poutavý článek, kdyby to šlo, jela bych hned, ale zdravotní stav to nedovolí. Tak alespoň díky vám se mohu potěšit...
Alena Vávrová
14.1.2019 10:46
Jedním slovem - nádhera! Ty jsi skutečně taková neúnavná "šlápota" a ještě se o všecko umíš krásně podělit slovem i svým fotografickým umem a hlavně citem - láskou k tomuto kraji. Děkuji ♥.
Soňa Prachfeldová
14.1.2019 10:22
Aleno, potěšila jsi mě v tomto nevlídném čase fotkami i písmem o mém milovaném koutku Čech- moc děkuji !
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA