Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Alenka Kašpárková
8.2.2019 15:58
Ta pomazánka je opravdu výborná, ale je to kalorická bomba, navíc s česnekem, který už já třeba moc nesnáším, je mi z něj moc těžko. A k dotazu, zda to tenkrát dcerka přežila bez úhony, tak mohu jen dodat, že za to nemohla, ono to opravdu v tom hrnci vypadalo jako něco k vylití.
Soňa Prachfeldová
7.2.2019 08:52
Tehdy to byla jistě velká škoda .Na takovéhle události člověk nezapomene. A děláte tu pomazánku ještě dnes? Musí to být dobré moc.
Zuzana Pivcová
6.2.2019 12:01
Některé mé kuchařské pokusy dopadly fiaskem. Ale ráda vzpomínám na vyprávění jedné kolegyně, jejíž rodina měla kocourka. Měli pro něj v lednici pochopitelně krmivo - tedy m. j. kočičí konzervy. Manžel přišel odněkud pozdě domů, nechtěl budit, sáhl napůl potmě do lednice, snědl konzervu, ale pak přece jen druhý den utrousil, že ta paštika byla nějaká divná.
Jana Kollinová
6.2.2019 10:50
Tak to čas od času udělám sama se svým výtvorem. Nedávno jsem si chtěla upéct bramborák v troubě a místo pečícího papíru jsem omylem vzala svačinový. Placičky byly dokonale připečené, že ani nešly obrátit. A bylo po obědě!
Danka Rotyková
5.2.2019 19:50
Ne že bych Vám to přála, ale musela jsem se v duchu zasmát. Málo kdy se stane něco takového. Po letech se tomu určitě doma rádi zasmějete.
Rostislav Mraček
5.2.2019 18:08
Do záchodové mísy. Tam to mají ,,rádi" instalatéři. Na studeném potrubí to sádlo dobře drží.
Eva Mužíková
5.2.2019 16:35
Mńam, takovou pomazánku bych si také na chleba dala.... přežila to dcerka bez újmy na zdraví:)))))??
Margita Melegova
5.2.2019 15:10
Pred 60 lety mamka pekla kacenu a tuk stradala do kastrulku, po obede jsem myla nadobi a sup s tukem do odpadu, to jsem jeste nevedela jakou lahudku jsem vylila.
Zdenka Soukupová
5.2.2019 14:19
Mně se jako malé holce povedlo vylepšit sulc. Mamka ho měla po zabijačce připravený ve větším kastrolu, s nakrájeným masem, kořenovou zeleninou, cibulkou. Já jsem po obědě myla nádobí. Po nahlédnutí do kastrolu jsem myslela, že jsou to zbytky pro dalšího čuníka, tak jsem tam něco málo z talířů od oběda přidala. No, a potom byl sulc opravdu jen pro čuníka.
Dana Puchalská
5.2.2019 11:51
Zajímavá vzpomínka. Já takhle jednou vycedila nudle do hovězí polévky. A babička se divila, co nám v tom WC plave a bylo veselo.