Ilustrační foto: pixabay.com
Recept na pochoutkové špagety
11. 1. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jaroslava Handlová
6.2.2019 12:36
Dobrá inspirace. Já jsem měla dnes něco podobného, jen místo papriky a brokolice jsem to obměnila špenátem - taky dobrý!
Eva Mužíková
16.1.2019 14:22
Alenko, vyzkoušeno se všemi ingrediencemi, včetně brokolice. Dokonce jsem postup nafotila. JE TO PODLE MNE TAKOVÉ SPÍŠ DIETNÍ JÍDLO, ALE DOBRÉ. DNES JSEM SI JEJ OHŘÁLA, bylo ještě chutnější...
Danka Rotyková
13.1.2019 22:21
Jak jsem si opožděně přečetla, vůbec to není ošizené jídlo. To by mi určitě chutnalo ☺.
Marie Metelková
12.1.2019 08:11
Takže jsou to modifikované, o zeleninu obohacené staré dobré šunkofleky. Vždy jsem je milovala.
Zuzana Pivcová
11.1.2019 20:26
Každý nový měl možnost se představit čímkoliv. Z tohoto příspěvku vyplývá, že paní Alenka ráda vaří, takže díky za příspěvek, vyzkoušíme.
Hana Nováková
11.1.2019 20:18
Ať to patří kam patří, to neřešte, hlavní je, že to vypadá dobře a jistě to bude i chutné. Mám špagety ráda a vítám další inspiraci. Děkuji....
Eva Mužíková
11.1.2019 16:35
Mňam, nemám zrovna doma brokolici, ale cuketu. Ono to asi vyjde na stejno??
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA