Václav Kopta: Jak přežít Českého lva?
FOTO: unesco-czech.cz

Václav Kopta: Jak přežít Českého lva?

10. 1. 2019

Víte, co je to Koptashow? Nová talk show, kterou v neděli 13. ledna začne vysílat ČT 1. Průvodcem pořadu je, jak už název napovídá, oblíbený herec Václav Kopta. Není to ovšem jediné, co ho v tomto roce čeká. V březnu bude například moderovat slavnostní vyhlašování Českých lvů.

herci Radosti slavných
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5.1 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Věra Ježková
Taky jsem na Koptashow zvědavá. A na Lva mrknu. Moderátor je prima. Mrzelo mě, že nemohl být ve StarDance.
Miluše Hasenohrlová
Jsem zvědavá na Koptashow, aby to nebyla jen parodie....
Elena Valeriánová
Jdu proti proudu. Nemám pana Koptu ráda, ale přeji mu, aby jeho pořád měl inteligentní humor.
Hana Polednová
Václav Kopta je můj oblíbený herec. Držím mu pěsti, aby byl úspěšný v moderování i v nové "Koptashow".
Věra Lišková
Těším se.
Eva Mužíková
Také se na tento pořad ráda podívám.
Marie Doušová
Uvidíme, co se z toho pořadu vyloupne. Držím mu palce při předávání Českého lva.********
Dana Puchalská
Pana Koptu mám ráda. Miluju jeho scénku o tom, jak měl coby malý kluk šejdra s autobusem. Ta mně vždy spolehlivě rozesměje. Tak ať mu ta nová Koptashow vyjde. Budu mu držet palce.
Jitka Hašková
Jsem zvědavá na Koptashow. Přeji panu Koptovi, ať mu to vyjde a dál řídí autobusy.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%