Škoda z lásky:  Je to už tak strašně dávno
Ilustrační foto: legendy.cz

Škoda z lásky: Je to už tak strašně dávno

10. 1. 2019
Soutěž: Škoda z lásky
Autor: Pavel Proch
Hodnocení:
(5.1 b. / 10 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Josef Borecký
Vzhledem k tomu, že sám tu píšu o mém prvním voze octavii žabičce, sice o deset let mladší model, plně chápu pocity se kterými se o takových autech píše. Velice mě upoutala ta zmínka o navázaných klínových řemenech na kola jako náhrada sněhových řetězů . Zajímavý nápad.
Jaroslava Handlová
Ani po tolika letech na těchto vzpomínkách nic nezrezivělo. Hezké!
Eva Mužíková
Pane Pavle, Vaše příběhy mluví o Vaši lásce k Modrému šípu a zároveň o šikovnosti. Ne každý by si dovedl se vzniklým problémem takto poradit.
Jana Šenbergerová
Hezky jste zavzpomínal a čtivě to sepsal. :-)
Věra Lišková
Příběhy se dobře četly a moc se mi líbí.
Dana Puchalská
Příběhy jsou skutečně čtivé a nejsou ani trochu n u d n é.
Dana Kolářová
Hezké příběhy.
Soňa Prachfeldová
Plně chápu hluboký vztah k autu, které prokázalo takové služby a dokázalo jezdit dlouho a dobře. U nás v rodině byla také samá starší auta a otec dokázal skoro vše opravit sám. Moc hezké.
Zuzana Pivcová
Stará Octavia. tak to jsem byla ještě dítě. Ale povyprávěl jste hezky a hezky na autíčko vzpomínáte, díky.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%