Pět otázek k nakupování ve slevách
Ilustrační foto: pixabay.com

Pět otázek k nakupování ve slevách

6. 1. 2019

Padesát procent! Dva plus jeden zdarma! Velmi výhodné! Tyto nápisy se na nás valí ze všech stran a právě v lednu se s nimi setkáváme nejčastěji. Novoroční výprodeje se pro mnohé staly příležitostí k honu za nejvíce zlevněným zbožím.

nákupy slevy
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 4 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
Zajímá mně též oblečení, zda dostanu něco pěkného ve slevě.
Dana Puchalská
Některé slevy jsou víc než fajn. Využili jsme je při nákupu elektroniky. A občas je využívám při nákupu v drogerii.
Jana Šenbergerová
... méně dostupné ovoce.
Jana Šenbergerová
Proč nemít radost z toho, že koupím levněji to, co potřebuji? Co nepotřebuji, to nekupuji. Loni jsme ušetřili obrovskou spoustu peněz třeba na jablkách, kterých máme opravdu velkou spotřebu. Mohli jsme si díky tomu koupit to finančně méně dostupné. :-)
Dagmar Bartušková
Často procházím OC a různé butiky, tak ceny některých výrobků zhruba znám a pokud se u slev nachomejtnu, a zboží mě zaujme, tak ho ráda koupím. Např. značkové kožené boty, hlavně lodičky, kterých u mě není nikdy dost. A když jsou o tisícovku levnější, tak je beru. Na boty jsem ras - pražská dlažba...Nechápu dobře, proč by to měla být hloupost. Co lidí si vystojí fronty, aby si něco koupili, a ti všichni snad nejsou hlupáci nebo ano? Vloni jsem o pěkných pár stovek dolů koupila mobil. A co potraviny, vždyť tam je to pořád, např. když mají v Kauflandu kachny za pár kaček, tak by se lidé po nich utloukli - i když mají plný mrazák, dále když jsou slevněná másla, tuky a cukry na Vánoce, tak po tom kdekdo skočí. Co je na tom tak špatného, proboha?!
MIROSLAVA JELÍNKOVÁ
nejsem člověk,na kterého zabírá jakákoli reklama. Některá možná zaujme vtipem nebo i zbožím,ale po chvilce si urovnám myšlenky a konec...Je jasné, dnes a nikdy jindy nebylo a není NIC zadarmo. Ani jeden+jeden zdarma. Ani za 50%. Ani slevy až 80%. proč taky, vždyt by se ty obchody musely už dávno "položit". Upřímně říkám, že reklamy od října typu VÁNOČNÍ SLEVY, PŘEDVÁNOČNÍ SLEVY ČI POVÁNOČNÍ VÝPRODEJE mi lezot tzv.krkem no snad i ušima...Vážně jsou všude, i na internetu u každého článku, který mě na rozdíl od nich zaujme. O vlezlosti a mnohdy i obsahu reklamy ani nemluvě. Takže za sebe: nekupuji nic ve slevě jakékoli, v žádném výprodeji, je to hloupost a lákadlo na vyprázdění skladů...pěkný nový rok!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden

Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%