Ilustrační foto: pixabay.com
Pět otázek k nakupování ve slevách
6. 1. 2019
Padesát procent! Dva plus jeden zdarma! Velmi výhodné! Tyto nápisy se na nás valí ze všech stran a právě v lednu se s nimi setkáváme nejčastěji. Novoroční výprodeje se pro mnohé staly příležitostí k honu za nejvíce zlevněným zbožím.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Puchalská
6.1.2019 20:57
Některé slevy jsou víc než fajn. Využili jsme je při nákupu elektroniky. A občas je využívám při nákupu v drogerii.
Jana Šenbergerová
6.1.2019 19:57
Proč nemít radost z toho, že koupím levněji to, co potřebuji? Co nepotřebuji, to nekupuji. Loni jsme ušetřili obrovskou spoustu peněz třeba na jablkách, kterých máme opravdu velkou spotřebu. Mohli jsme si díky tomu koupit to finančně méně dostupné. :-)
Dagmar Bartušková
6.1.2019 16:51
Často procházím OC a různé butiky, tak ceny některých výrobků zhruba znám a pokud se u slev nachomejtnu, a zboží mě zaujme, tak ho ráda koupím. Např. značkové kožené boty, hlavně lodičky, kterých u mě není nikdy dost. A když jsou o tisícovku levnější, tak je beru. Na boty jsem ras - pražská dlažba...Nechápu dobře, proč by to měla být hloupost. Co lidí si vystojí fronty, aby si něco koupili, a ti všichni snad nejsou hlupáci nebo ano? Vloni jsem o pěkných pár stovek dolů koupila mobil. A co potraviny, vždyť tam je to pořád, např. když mají v Kauflandu kachny za pár kaček, tak by se lidé po nich utloukli - i když mají plný mrazák, dále když jsou slevněná másla, tuky a cukry na Vánoce, tak po tom kdekdo skočí. Co je na tom tak špatného, proboha?!
MIROSLAVA JELÍNKOVÁ
6.1.2019 10:09
nejsem člověk,na kterého zabírá jakákoli reklama. Některá možná zaujme vtipem nebo i zbožím,ale po chvilce si urovnám myšlenky a konec...Je jasné, dnes a nikdy jindy nebylo a není NIC zadarmo. Ani jeden+jeden zdarma. Ani za 50%. Ani slevy až 80%. proč taky, vždyt by se ty obchody musely už dávno "položit". Upřímně říkám, že reklamy od října typu VÁNOČNÍ SLEVY, PŘEDVÁNOČNÍ SLEVY ČI POVÁNOČNÍ VÝPRODEJE mi lezot tzv.krkem no snad i ušima...Vážně jsou všude, i na internetu u každého článku, který mě na rozdíl od nich zaujme. O vlezlosti a mnohdy i obsahu reklamy ani nemluvě. Takže za sebe: nekupuji nic ve slevě jakékoli, v žádném výprodeji, je to hloupost a lákadlo na vyprázdění skladů...pěkný nový rok!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA