FOTO: Kirk – Vlastní dílo, CC BY-SA 3.0, commons.wikimedia.org
Vzpomínka na Lubu Skořepovou: Poklony slunci a divákům
7. 1. 2019Na jevištích českých divadel byla opravdovým solitérem. Herečka Luba Skořepová se s tímto světem rozloučila 23. 12. 2016 v požehnaném věku 93 let.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
8.1.2019 20:27
Vždycky jsem ji vnímala jako zvláštní, a to také byla. Viděla za věci.
Soňa Prachfeldová
8.1.2019 18:41
Měla jsem ji moc ráda - byla tak originální, svérázná a tak laskavá.
Danka Rotyková
7.1.2019 19:17
Byla to i moje oblíbená herečka, se kterou mne pojil i stejný den a měsíc narození. Její poslední vyprávění - dokument Sama jsem sledovala se zájmem. Nejraději mám její roli v Kočičí hře.
Marie Ženatová
7.1.2019 13:54
Viděla jsem v televizi časosběrný dokument Sama natočený na skonku jejího života a velmi mne zaujal. Vždy jsem ji pro její moudrost, optimusmus a pracovitost obdivovala. Moje maminka zemřela ve věku 92 roků a až do konce života byla také velmi samostatná, pracovitá a pila čaje jen ze svých nasušených bylinek a velmi ráda vyráběla marmelády a zavařovala ovoce - takže ve znalosti bylinek by si byly hodně blízké...
Hana Rypáčková
7.1.2019 12:01
Byla velmi vzláštní, žila si jako ve svém světě. Měla jsem ji ráda. Před smrtí se už na ni těšila. To mě zaráželo, ale asi to taky pochopím.
Alena Vávrová
7.1.2019 11:08
Měla jsem ji moc ráda a rozuměla jsem jí. Ráda jsem četla její knížky i tento článek.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA