Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Eva Hynkova
7.1.2019 13:35
Ano, znám velmi dobře.Je to místo úžasné dokonalosti a nevšední krásy.V době studia na gymnáziu jsem tam dělala průvodkyni a chodím do Hospitalu několikrát ročně (navíc mám ve vedlejší obci chalupu)Jen jsem se při hodnocení mista nějak uklapla a poslala jen jednu hvezdicku- hluboký omyl, toto místo ma nárok na milion hvězdiček. Doporučuji všem prohlédnout celý areál
včetně bylinkové zahrady.
Mirek Hahn
7.1.2019 11:23
Také znám :-)
Alena Vávrová
7.1.2019 11:20
Také znám a dokonce jsem tam osobně byla ;-), i když ne s Majkou.
ivana kosťunová
7.1.2019 11:07
Poznala jsem podle pískovcových soch znázorňujícím neřesti.
Jitka Caklová
7.1.2019 11:00
Díky íčkařskému setkání, pořádaném Majkou ZNÁM :-)
Hana Nováková
7.1.2019 10:11
Podle fotek jsem areál myslím viděla v Toulavce, má dost dobrou fotografickou paměť, ale co k objektu přiřadit mi nejde a nejde. Dám se poddat.
Jitka Hašková
7.1.2019 09:54
Myslím si, že vím, ale nebudu svůj typ psát. Počkám si na odhalení.
Jana Šenbergerová
7.1.2019 09:52
Nikdy jsem tam nebyla, ale podle indicií znám.
Alena Tollarová
7.1.2019 09:29
Ano, znám. Řeka, ke které doma často chodím, mě tam uvedla v úžas. Skoro sem ji nemohla najít :)
Marie Seitlová
7.1.2019 09:27
Znám velmi dobře, zavedla jsem tam i některé ičkařky. Vzpomínáte ? Velmi často sem jezdím k synovi. Nádherný kraj a také je blízko Křížová cesta 21. století.
Načíst starší příspěvky