Foto: archiv autorky
Škoda z lásky: Jízdní kolo vylepšené volantem ze Škodovky
4. 1. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Josef Borecký
7.1.2019 20:16
Velmi originelní a osvěžující psaní a fotka krásně dokresluje, jak úžasně jste si to užívaly :))
Marie Ženatová
6.1.2019 07:21
Milá Naděnko, ovdověla jsem v roce 2002 v 56 letech, právě jsem v té době získala starobní a i vdovský důchod - o autě jsem i chvíli uvažovala... Jezdívala jsem totiž v mládí starším autem po bočních cestách také bez řidičáku - jenže jsem si byla vědomá, že mám velikou rodinu a peněz je zapotřebí jinde. Ale stále jsem si řízení autíček užívala a to vždy na poutích, když jsem svoje děti a později i mnohá menší vnoučátka vozila na autodráze. A když jsem v minulosti potřebovala někam jet dál, tak mám 3 mladší bratry, kteří mne občas velmi ochotně svezli a když je zapotřebí tak i nyní - teď mám už i dospělé děti, dvě dospělá vnoučata, takže řidičů s auty je dost, ale já se snažím je moc neobtěžovat a nevyužívat...
Alena Tollarová
5.1.2019 22:35
Nikdy jsem kolo s volantem neviděla a tímto milým soutěžním příspěvkem jsem nadšená.
Jitka Caklová
4.1.2019 22:02
Maruško, Vaše články mi byly od počátku velmi blízké a od doby, co jsme se osobně poznaly v Praze, jsou mi ještě bližší. Děkuji za milé zážitky prožité s rodinou ♥
Zuzana Pivcová
4.1.2019 20:12
To je, Maruško, pro mě další potvrzení, jak báječná je a asi vždy byla vaše rodina. Řekla bych - životně radostná s tím, co má. Můj obdiv.
Eva Mužíková
4.1.2019 19:40
Maruško to vůbec nevadí, že ve hře není celá škodověnka. Naopak, je to hezký příběh plný radosti, včetně úsměvné fotografie. Mně se moc líbí.
Dana Puchalská
4.1.2019 15:48
Maruško, moc hezké počtení. Já jsem se dosud řídit nenaučila a asi to už zkoušet nebudu. To by to dopadlo. Kam by se hrabaly všechny horrory světa. Ale na kole jezdit umím. Sláva že článek přešel do veselého tónu. Díky.
Naděžda Špásová
4.1.2019 13:12
Maruško, to nevadí, že jsi nedováděla s autem, kolo je taky dobrý a navíc, když je to s dětmi. Jen se trochu divím, že jsi si nepořídila něco, když jsi zůstala sama. Zvláště pak, když jsi měla řidičák. Ale napsala jsi to hezky. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA