FOTO: autorka
Tip na výlet - Oltářík a Košťálov
5. 1. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Caklová
5.1.2019 19:06
Elen, jen jsem reagovala na to co napsala Zuzka. Tys napsala v článku a tam to bylo od počátku dobře, překlep byl v titulku. Tak si ještě jednou přečti, jak jsi reagovala na Zuzku. A pokud si myslíš, že formulace "v článku je Koštálov ne Koštálov" je správně, tak se Tobě i Ále omlouvám, že jsem rozvířila poklidnou hladinu.
Elena Valeriánová
5.1.2019 18:39
Jitko, už se to vysvětlilo, ten háček tam původně nebyl, vždyť si přece četla příspěvek od p. Jiřiny.
Eva Balúchová
5.1.2019 17:47
Jak ráda bych si tam s váma vyšla.Kousek českého středohoří jste mi ukázali a jsem ráda,že jsem je viděla.Je krásné a máte tam krásné výlety.A ty nejen že máš z výletů pěkné fotky,ale umíš o nich i pěkně napsat.
Hana Rypáčková
5.1.2019 17:09
No právě., to počasí... Krásné České Středohoří...Smutně koukám na předpověď.. Má sněžit nebo pršet celý týden, možná dva, ale prostě je zima. Snad v únoru bude zase svítit... Taky se snad trefím na Říp.
Alena Tollarová
5.1.2019 17:01
Do názvu Košťálov se vloudila chybička, resp. někam uletěl háček. Ale už se vrátil na své místo. Prosím o odpuštění mé chybičky. Výšlap to bůh ví jak náročný není, kopečky nejsou vysoké. Ale horší je objednat počasí na výlet. Ani nechtějte vědět, jak dlouho jsem čekala, než jsem mohla vyrazit, aby výhledy stály za to. Díky za vaše komentáře :)
Marie Seitlová
5.1.2019 15:36
Krásný výlet, tuto část naší krásné vlasti ale vůbec neznám. Jsem ráda, že poznávám alespoň díky přátelům z ička. Ali krásné fotky.
Eliška Murasová
5.1.2019 15:31
Ali, bezvadná pozvánka, kouzelné fota, škoda, že tak daleko. Jsi velmi zdatná turistka, pro mě 14km už mnoho, chodím tak do 8km, začnou mě pak bolet nárty. Obdivuji Tě, že se na takovou cestu vydáš sama. Krásná místa i názvy, díky za sdílení.
Alena Vávrová
5.1.2019 15:23
Už ani nemám slov, vše bylo napsáno přede mnou. Také mi, Ali, vždycky svými články a fotkami připomeneš můj obdiv a lásku ke krajině Českého Středohoří. A také obdivuji tvoji schopnost vydat se zas a znovu na takové výlety sama. Děkuji za zážitek! ♥
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA