Ilustrační fotografie :pixbay. com
Mám ráda kuchařské knihy - XXXIV.díl
4. 1. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dagmar Bartušková
6.1.2019 09:23
Výtečná indická kuchyně! Alespoň pro mě. Ráda navštěvuji Curry House, a jiné bengálské restaurace, kde si vychutnávám jejich úžasně připravené pokrmy. Nikdy nesmí chybět chutney-čatní buď jako příloha k masu nebo s křupavými plackami Papadums. Ochutnala jsem ho na několik způsobů, třeba mátovo-jogurtové, s nakládanou zeleninou aj., avšak nejlepší je chutney mangové. Příprava těchto a jiných indických pokrmů doma nikdy nedosáhne stejné úrovně, Indové to mají zkrátka v oku, ví kolik špetek toho či onoho koření a jak ho přesně zakomponovat a sladit do barev, aby lahodily oku. A ta vůně... Už teď se mi sbíhají sliny. Některé recepty, které jsou v článku uvedeny, bych určitě ráda ochutnala. Dano, díky!
Eva Mužíková
4.1.2019 19:49
Určitě dobré typy, ale já bych si jen pro sebe žádný nepřipravila. Ale určitě bych se nechala pozvat například na rajčatové a cibulové čatní..
Blanka Macháčková
4.1.2019 17:13
Opět výborná inspirace. Ivana má pravdu. Myslím, že už máš přezdívku! :-)
Zuzana Pivcová
4.1.2019 11:08
Vzpomněla jsem si (s úsměvem), jak jsem kdysi narazila v obchodě Marks a Spencer poprvé na divné slovo psané chutney a vůbec jsem nevěděla, co to je. Tak to je to, co tu dnes doporučuješ. A opravdu to je chutné! :-D
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA